Home Zanimljivosti ZNA SE KO JE NOVI DEČKO NENADOVE SUPRUGE: Ša će poludeti kad...

ZNA SE KO JE NOVI DEČKO NENADOVE SUPRUGE: Ša će poludeti kad shvati s kim ga je zamenila…

738
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Kakvo iznenađenje ljudi…

Reper Nenad Aleksić Ša još uvek se nije zvanično razveo od supruge Vanje Aleksić, a sada se već govori da ga je zavela još jedna mlađa lepotica.

Kao što ga je nekada Tara Simov zavela dok je bio u braku sa Ivanom, tako ga je ovoga puta zavela pevačica Miona Jovanović. Od skoro, reper je promenio ploču i ne predstavlja više Vanju kao idealnu devojku sa kojom bi se zauvek skrasio.

U momentu kad je Vanja precrtala svog uskoro bivšeg muža zbog opuštenog druženja sa Jovanovićevom, i Mionin dečko se oglasio za Pink i rekao:

– Prošla je zabranjenu crtu s moje strane tako da je sad slobodna devojka…Ja sam video pre nekoliko dana gde to ide i nastavio sam dalje. Čujem se s jednom ženskom osobom, kad se sazna koja je, goreće – rekao je Stanislav.

I bio je u pravu da će goreti kada se sazna!

Naime, kako Pink.rs saznaje iz više izvora ženska osoba sa kojom se Stanislav viđa već neko vreme je ni manje ni više, nego još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja!

Međutim, kako će Miona i Ša reagovati kada budu čuli da su njihovi bivši svoj životni put nastavili zajedno, ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Podsetimo, Ša je pre samo dve noći rekao da je konačno odustao od Vanje:

– Tebra šta da ti kažem – zlo! Dno! Kako su glupi, skaču sebi u usta kad spominju Vanju. Tri nedelje pre nego što sam ušao, ja sam ostavljen. Sad sam u procesu razvoda. To je moja želja da ja nekog vratim, ali kad sam video da je boli k*rac, digao sam ruke. Da ne pošalješ poruku kad dođem sa suđenja, za šta se ja borim. Plus, kad bih ti rekao još jedan detalj, ti ne bi došao sebi od jeze. Sad ću da se trudim da mi bude lepo – šaputao je Ša.