Home Zanimljivosti JANJUŠ I ANELI PONOVO ZAJEDNO: Pršte poljupci nakon pomirenja – Jaško ne...

JANJUŠ I ANELI PONOVO ZAJEDNO: Pršte poljupci nakon pomirenja – Jaško ne zna šta ga snašlo…

296
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Jaško ne zna šta ga snašlo…

Jaško nakon pomirenja zaboravio i na suprugu i na ceo svet. Pred svima pokazali koliko im je stalo!

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić čim su ušli u Belu kuću, osetili su jaku međusobnu privlačnost.

Međutim, iako su se dugo borili protiv svojih emociija, na kraju su završili u strasnom zanosu.

Svi smo bili svedoci njihovih prepirki, vređanja, pa čak i pretnji, ali deluje kao da su na kraju Marko i Aneli pronašli zajednički jezik. Oni su pred svima ležali zajedno, a poljupci su “prštali”. Nakon toga su završili i ispod pokrivača.

– Šta si radio po celi dan? – pitala je Aneli.

– Mislio sam na tebe – rekao je Janjuš.

Inače, Janjuš je pred svima priznao emocije prema Aneli:

– Biću jako iskren večeras. Kaže da je već prolazi i da su emocije manje, kod mene su veće… Radi se o odnosu koji je za mene jedan od najposebnijih, radi se o devojci koja mi je postala najdraža. Kada sakupim sve svoje bivše devojke, radi se o njoj koja mi je posebna, a da mi nije bila posebna, bilo bi me baš briga šta je rekla i ko je šta rekao. Radi se o osobi koja je meni ovde bila sve! Ne pričam ti ja ljubavni odnos, to je nešto najmanje, ne interesuje me, pričam o odnosu mene i nje. Ja kada je zagrlim, taj zagrljaj nema cenu i tada mi daje neku ozbiljnu energiju, motiv i volju za boravak u ovom prostoru sa ozbiljnim teletabisima, čast izuzecima. Ja sam to video i pronašao u njoj, tako da, od kad ne pričamo, ja sam još emotivniji bio prema njoj – rekao je Janjuš.

– Ja stojim iza svega što sam rekla, kada bi se ranije posvađali, ja sam gorela, a kada su pale teške uvrede, drugačija je situacija. On je isto ovako kao i ja pričao pre neki dan, gledala sam ga. Rekao je da mu ne falim – nadovezala se Aneli.