Home Zanimljivosti NIŠTA NIJE SLUTILO NA NAPAD: Ova lepotica je viđena u Takijevom društvu...

NIŠTA NIJE SLUTILO NA NAPAD: Ova lepotica je viđena u Takijevom društvu nekoliko sati pre paljenja automobila…

19875
0
Taki,
Taki,

Ova lepotica je viđena u Takijevom društvu nekoliko sati pre paljenja automobila…

Budući da je Taki preživeo pravu dramu kada je njegov automobil zapaljen, sada se svaki detalj gleda.

A svetla tačka u ovim trenucima, jeste lepotica koja je Takiju pravila društvo nekoliko sati ranije. U kakvoj su relaciji za sada nije poznato, mada ako je sudeći prema fotografiji, deluju kao da su se dobro proveli.

Radomir Marinković Taki se susreo sa užasnim napadom, kada mu je zapaljen automobil.

Nakon hitne reakcije policije i vatrogasaca zbog zapaljenog automobila, otišao je u policiju kako bi dao izjavu i pokušao da sazna ko stoji iza napada.

Nakon ove stravične vesti, javnost je ostala zatečena, a u čitavoj ovoj gunguli, saznalo se i koja devojka mu je pravila društvo nekoliko sati pre nemilog događaja.

Poznato je da Taki važi za pravog zavodnika, te da se razne devojke utrkuju da budu viđene sa njim i u njegovom društvu.

Jedna u nizu Takijevih lepotica jeste i izvesna Tina, koja je kao što smo i napisali na početku ovog članka, pravila Marinkoviću društvo.

Mi još uvek ne možemo da tvrdimo u kakvoj su relaciji njih dvoje, ali možemo da zaključimo na osnovu fotografije koja je okačena na stori, da su prilično bliski. Na fotografiji se može videti da su nasmejani, te da ništa nije slutilo na napad koji je usledio.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Taki je neko vreme proveo u policijskoj stanici gde je davao izjavu povodom incidenta koji se desio, te uskoro možemo očekivati više informacija.