Home Zanimljivosti OPADA JOJ KOSA – ISKRIVILO SE LICE: Izbezumljena je – Hitno je...

OPADA JOJ KOSA – ISKRIVILO SE LICE: Izbezumljena je – Hitno je izvode iz rijalitija…

230
0
Teodora Balzak,
Teodora Balzak,

Hitno je izvode iz rijalitija…

Odnos Nikole Bukilića i Teodore Balzak bio je turbulentan od samog starta njihove veze. Otkako je Nikola diskvalifikovan, Teodora se malo povukla u sebe, a sada je otkrila i šta joj se dešava zbog ogromnog stresa.

Učesnica rijaliti programa “Elita”, Teodora Balzak prolazi kroz teške trenutke nakon diskvalifikacije svog dečka Nikole Bukilića sa imanja u Šimanovcima.

Njen emotivni i psihički status je ozbiljno narušen, što se može primetiti iz njenog ponašanja pred kamerama. Po svemu sudeći, stres i pritisak su očigledno uzeli danak kada je reč o njenom zdravlju, što je priznala u razgovoru sa Miljanom Kulić.

Kako je i sama istakla, Balzakovu već izvesno vreme muče zdravstveni problemi, te da je pod toliko velikim stresom da joj se lice “iskrivilo”, kao i da je kosa počela znatno da joj opada.

– Ne znam više o čemu da pričam. Pogledaj lice kako mi je otečeno… Juče išla u prodavnciu i dižem naočare za sunce i ispada mi pramen kose – priznala je Teodora.

– Lažeš – bila je u šoku Miljana.

– Kunem ti se – rekla je Balzakova.

– A nije ti nadogradnja? – pitala je Miksi.

– Ma, kakva nadogradnja?! Moja kosa… Kad sam to videla samo što se nisam šlogirala – izbezumljeno je pričala starleta.

– Teodora, ako te ne odvedu sutra, glavu mi odseci – rekla je iskusna rijaliti učesnica Miljana, koja je ubeđena da će Balzakovu da izvedu iz rijalitija, a da li će se to i dogoditi, ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, Teodora je više puta izražavala želju da napusti rijaliti, što je iznenadilo i razočaralo njene fanove, jer je po ulasku u “Elitu” u nekoliko navrata istakla da bi volela da se pokaže u drugačijem svetlu.