Home Zanimljivosti NAKON DISKVALIFIKACIJE UHVAĆENI ZAJEDNO – LJUBAV CVETA: Teodora i Nikola ponovo pred...

NAKON DISKVALIFIKACIJE UHVAĆENI ZAJEDNO – LJUBAV CVETA: Teodora i Nikola ponovo pred kamerama…

274
0
Teodora Balzak, Nikola Bukilic,
Teodora Balzak, Nikola Bukilic,

Teodora i Nikola ponovo pred kamerama…

Mnogi su se pitali da li će se njihova ljubav nastaviti i nakon rijalitija, a iako ne žive u istim državama izgleda da prepreke lakše rešavaju nego dok su zajedno bili u Beloj kući.

Nikola Bukilić nedavno je hitnom odlukom produkcije diskvalifikovan iz rijaliti programa “Elita”, a sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, on se vratio u rodni grad odakle se redovno oglašava i otkriva svojim pratiocima kako provodi vreme nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Naime, Bukilić se vratio u Podogoricu, a po svemu sudeći, svaki slobodan trenutak koristi da bude u teretani i radi na svom fizičkom izgledu, ne bi li što pre vratio formu s kojom je ušao u “Elitu”.

Njegova devojka Teodora Balzak takođe je napustila “Elitu”, po odluci produkcije, ali zbog svog zdravstvenog stanja.

Mnogi su se pitali da li će se njihova ljubav nastaviti, a iako ne žive u istim državama izgleda da prepreke lakše rešavaju nego dok su zajedno bili u rijalitiju.

Nikola je čim je izašao objavio zajedničku sliku, što je uradila i Teodora, a sada se pojavila nova informacija.

Naime, Teodora je podelila sliku kako pričaju preko video poziva, što je i Nikola podelio na svom profilu na Instagramu.

Instagram,
Instagram,

Nakon ovoga jasno je da ljubavni par uživa u ljubavi, a pitanje je samo trenutka kad će ponovo biti zajedno i da li će Teodora otići kod njega ili će ipak Nikola zbog njenog zdravlja da dođe u Beograd.

Njihovi fanovi iz dana u dan iščekuju da saznaju nove detalje o odnosu mladnog para i nadaju se da će ih o svemu izveštavati putem društvenih mreža ili se imati priliku da ih ponovo vide ispred kamera u Šimanovcima.