Home Zanimljivosti SMRŠALA ČAK 15 KILOGRAMA: Dijeta Dalile Dragojević pravi čuda – “Ručam meso...

SMRŠALA ČAK 15 KILOGRAMA: Dijeta Dalile Dragojević pravi čuda – “Ručam meso i povrće…”

3497
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Efekat promene nije mogao da prođe ne zapaženo…

Dalila Dragojević je uz pomoć dijete i redovnih treninga smršala čak 15 kilograma.

Pre nekoliko godina starleta je imala problem sa viškom kilograma, ali je zahvaljujući redukovanoj ishrani uspela da skine višak.

– Više nisam debela! Osećam se mnogo lepše i zgodnije. Opet sam top-riba, kao što sam i bila pre nego što sam se ugojila – govorila je Dalila. Ona dodala da je nekoliko puta odustajala od dijete, jer nikako nije mogla da se odrekne slatkiša.

– Ljuba mi je napisala program ishrane i vežbanja, koji mi je u početku bio težak. Prvi put sam izdržala samo četiri dana! Žudela sam za slatkim, pa sam pojela čokoladicu. Poslala sam Ljubi poruku: „Izvini, sve je palo u vodu, prekršila sam pravila i uzela slatko”.

– Drugi put sam se naoštrila i pokupovala sve i svašta od namirnica za dijetu, ali je sve to ostalo u frižideru i po fiokama. Jednog jutra sam stala na vagu i videla da imam 85 kilograma! Šokirala sam se! Rekla sam sebi: “Dosta je! Odmah krećeš na dijetu”.

– Nisam želela da čekam ni dana više – objašnjava starleta, koja je unela i druge izmene u ishranu.

– Izbacila sam slatkiše, počela da pijem mnogo vode i da vežbam u teretani. Pijem samo mleko bez laktoze, a u jelima koristim laneno seme i ulje, jer su veoma zdravi. Uglavnom ručam meso i povrće, i to u ograničenim količinama. Kiosci brze hrane me više ne vide! Samo prođem pored njih.

Bivša takmičarka rijalitija i sadašnja voditeljka kaže da je ponosna na sebe što je istrajala i smršala:

– Sve je moguće kad čovek ima volju! Neću da vas lažem, ponekad mi bude teško kada u prodavnici prođem pored rafova sa čokoladama, ali svaki put se izborim sa iskušenjem. Cilj mi je da budem zdrava i lepa i za sada mi dobro ide.

DIJETA:

Doručak: Barena jaja i integralni tost

Ručak: Meso i salata

Večera: Supa i kuvano jelo

Trik savet: Pijte najmanje dve litre vode dnevno i nezaslađenu limunadu.