Home Zanimljivosti UNOVČILA UČEŠĆE U RIJALITIJU: Zorica pokrenula biznis – Lova samo kaplje…

UNOVČILA UČEŠĆE U RIJALITIJU: Zorica pokrenula biznis – Lova samo kaplje…

426
0
Zorica Markovic,
Zorica Markovic,

Lova samo kaplje…

Godine su prošle, a Zorica je na pravi način investirala. Čestitamo i neka je sa srećom.

Pevačica i rijaliti veteranka Zorica Marković, odlučila je da se ponovo oproba u ugostiteljskim vodama, te je zbog toga otvorila još jedan objekat, kafanu, koja otvara vrata za sve one ljudi koji su željni dobrog provoda, zabave i pozitivne energije.

Kada Markovićeva pravi bilo kakav događaj, onda to mora da bude gala. Baš tako bilo je i sada, kada se na otvaranju pomenute kafane sjatila čitava estrada.

Prostor je veliki i vrlo lepo uređen, te na svakom ćošku sija i sve pršti od luksuza.

Najprimetnija je bina namenjena muzičarima, a koja više izgleda kao studio nego kao prostor jedne kafane.

Sam vrh estrade se sjatio na ovaj događaj, te smo tako mogli videti Acka Nezirovića, Maju Nikolić, Zoricu Brunclik i Kemiša, Veru Matović….

Ne sumnjamo da će ovo biti mesto na kojem će se mnoge intrige dešavati, ali pre svega prostor u kojem će svako moći da bude svoj i suočen sa svojim emocijama, baš kako to u kafani uglavnom biva.

– 40 godina karijere, zaradilo se, pa nek mi je svaki dan po 20 evra ostalo… – rekla je Zorica na pitanje odakle novac i da li je delom učešće u Zadruzi zaslužno za ovaj uspeh.

Inače, pevačica je otkrila da je ove sezone nema u Eliti, jer je vreme da odmori i pozabavi se biznisom koji je pokrenula.