Home Zanimljivosti “SAVRŠENA MI JE OD GLAVE DO PETE”: Anđelo dolio ulje na vatru...

“SAVRŠENA MI JE OD GLAVE DO PETE”: Anđelo dolio ulje na vatru – Sa osmehom prihvatila udvarača… (VIDEO)

768
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

Sa osmehom prihvatila udvarača…

Rankoviću nije bio dovoljan sukob sa Matorom, te je odlučio da svojim izlaganjem još malo produbi svađu koju imaju oko Anitine naklonosti ka njemu, uprkos tome što je zakonski još uvek u svetoj instituciji braka.

Bio je momenat da muški deo učesnika ”Elite” nabraja pozitivne strane učesnica, kako bi stvorili savršenu ženu, onu koja je po njihovoj meri.

Prvi je reč dobio novi stari rijaliti učesnik, Anđelo Ranković, koji je svojim izborom šokirao sve prisutne za crnim stolom:

– Izvinjavam se, tek sam došao pa nisam stigao da upoznam sve. Milenino razmišljanje, iskustvo i staloženost bih izabrao. Što se tiče fizičkog izgleda kompletnog, uzeo bih Anitin izgled od glave do pete. Građa joj je najbolja. Velikodušnost, duhovitost kad je u svom elementu od Miljane, pošto je znam dugo godina. Energičnost Marije Malivuk, 24 sata je kao struja. Morao bih da navedem i Maju, ona je luda glava, i mnogo je gotivim – kazao je Anđelo.

– Da li bi menjao nešto u Anitinom fizičkom izgledu, da li bi joj dodao ili oduzeo nešto, ili ti je savršena? – upitao je voditelj.

– Ne, ništa. Ona mi odgovora u potpunosti kada je u pitanju fizički izgled. Dopada mi se Slađina nasmejanost i pozitivna energija. Možda ću menjati mišljenje u narednom periodu, ne znam. Žana je isto super, jako je pedantna – kazao je Anđelo.

– Ovo je reklo više od hiljadu reči – prokomentarisao je Lepi Mića.

Nažalost, Matora nije bila za crnim stolom u trenutku kada je Anđelo njenu suprugu obasipao komplimentima, te nam ostaje da ispratimo kakva će biti njena reakcija. Sudeći po ratu koji je vodila sa Rankovićem, neće biti srećna zbog ovoga.

Detaljnije pogledajte snimak ispod: