Home Zanimljivosti ANITA TVRDI DA JOJ SINA ČUVA MAJKA: Evo gde se dete zapravo...

ANITA TVRDI DA JOJ SINA ČUVA MAJKA: Evo gde se dete zapravo nalazi dok je ona u rijalitiju…

1061
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Evo gde se dete zapravo nalazi dok je ona u rijalitiju…

Već četvrti mesec se nalazi u rijalitiju, a čini se da planira da ostane do samog kraja.

Anita Stanojlović nalazi se u rijalitiju “Elita” gde je dospela u žižu interesovanja, budući da je njena supruga Jovana Tomić Matora pred kamerama saznala da ju je Anita prevarila, čak i na dan venčanja koje se održalo ovog leta u Crnoj Gori.

Ona sada obleće oko Anđela Rankovića u nadi da će uploviti sa njim u vezu, a za sina kojeg je ostavila napolju ni ne pita mnogo.

Kako smo već pisali, Anita je bila napustila rijaliti kako bi otišla na zakazano suđenje sa ocem svog deteta, Bojanom Armušom, koji se pre ročišta oglasio i otkrio da će tražiti puno starateljstvo nad sinom jer, kako tvrdi, “Anita nije dobra majka”.

Pored toga, Bojan je otkrio da se njihov sin Aleksej sve vreme od početka “Elite” nalazi kod njegovih roditelja, a ne kod njene majke, kako je u nekoliko navrata Stanojlovićeva istakla.

– Anitina majka samo kuka kako nema novca da čuva dete, iako sam joj nudio pare, ne uzimaju ga, baš slabo, niti idu po njega u vrtić, sve to može da se proveri. Dete je sada kod mene, tj. kod moje majke, a one čak ni ne pitaju za njega, sad izgleda da njena majka ulazi u rijaliti. Majka joj je imala probleme po gradu, ljudi su je jurili za pare, dolazili na vrata, dužna je da ne zna šta će od dugova, pošto sam znao neke ljude, pomogao sam joj, ali je žena katastrofa, obe su, nego ja to nisam znao. Njih dve su dva zla – tvrdi Bojan.

– Mi nismo bili u vezi, niti smo živeli zajedno, viđali smo se povremeno, ona nije nosila moje prezime, nego je na kontu priče da je maltretirana ušla u rijaliti. Dete nosi moje prezime, prvo je bilo na njeno, pa smo prebacili na moje. Otkad ga je rodila prvih godinu dana smo se viđali, bili smo u dobrim odnosima, posle toga ne znam šta se desilo – kaže Bojan za “Telegraf”.

Anitina majka Angelina nije se oglašavala ovim povodom.