Home Zanimljivosti SVE BIVŠE DEVOJKE KAZANOVE: Anđela je proslavila Teodora – Ona je ostala...

SVE BIVŠE DEVOJKE KAZANOVE: Anđela je proslavila Teodora – Ona je ostala trudna…

966
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

Ona je ostala trudna…

Svi bruje o njegovoj aferi sa Anitom, a tokom učešća u rijalitijima bio je u raznim aferama!

Anđelo Ranković napravio je opštu pometnju svojim ulaskom u “Elitu” pogotovo kad je u pitanju odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, koji je bio na ivici pomirenja, ali je Stanojlovićeva na prvu odlipila za njim i zaboravila na svoju suprugu, koju je i pre toga prevarila.

Iako je on sad u prisnom odnosu sa Anitom, a mnogi smatraju da on nikad neće ući u vezu sa njom jer je devojka koja ima burnu prošlost, ipak nije prva koja je privukla Rankovićevu pažnju. Anđela svi najviše povezuju sa Teodorom Džehverović, sa kojom je bio u prvoj sezoni “Zadruge”, a pre nje se poljubio sa Minom Vrbaški, što je bio i prvi poljubac u “Zadruzi”.

Ranković se sledeći put pojavio u četvrtoj sezoni, gde je na samom početku napravio pometnju u vezi Paule Hublin i Frana Pujasa. Međutim, to je bilo kratkog maha i on je otpočeo ljubavni odnos sa Ivanom Marinković, ali sa njom nije ušao u vezu.

Sve se promenilo kad je ušla Sanja Stanković, koja je tad bila u raskidu sa Matorom i započela je prisno druženje sa Anđelom, nakog čega su uplovili u ljubavnu vezu, koja je jako kratko trajala i posle samo par dana stavili su tačku.

Anđelo je ušao i u sledeću sezonu rijalitija “Zadruga” gde je takođe napravio haos kad se pojavio. On je tokom petice bio u ljubanoj vezi sa Anom Jovanović, koja nije dugo potrajala.

Anđelo je takođe u “Zadruzi” imao aferu sa Natašom Radan, koja mu se nakon toga mešala u sve moguće odnose, zbog čega su imali česte sukobe.

Nakon toga započeo je zbližavanje sa Viki Mitrović, koja je otvoreno govorila da joj se Anđelo jako dopao, ali je na kraju završila u burnoj vezio sa Markom Osmakčićem, tokom koje je ostala u drugom stanju, pa je iz rijalitija bila izvedena na kiretažu.

Ipak Anđelovo učešće u petoj sezoni obeležilo je flertovanje i odnos sa Dalilom Dragojević, za koji su svi očekivali da će biti veza koje će potrajati, međutim, ona se na kraju pomirila sa Filipom Carem.

Pred sam kraj svog boravka u petoj sezoni Anđelo je ušao u vezu sa Sandrom Rešić, oni su kao par izašli iz rijalitija, a onda stavili tačku i započeli rat u medijima i na društvenim mrežama.

Mnoge zanima da li će Anita do kraja uspeti u svojim namerama da osvoji Rankovića i da sa njim bude u vezi, ali i kako će Matora to podneti ako dođe do toga.