Home Zanimljivosti ANITIN SIN DOLAZI U ZADRUGU: Nakon suđenja otkrila kad će imati susret...

ANITIN SIN DOLAZI U ZADRUGU: Nakon suđenja otkrila kad će imati susret sa setetom… (VIDEO)

290
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Nakon suđenja otkrila kad će imati susret sa setetom…

Crni dani nadvili su se nad sudbinom Anite Stanojlović. I pored toga što je emotivno raskrstila sa zakonitom suprugom Jovanom Tomić, izgleda da njen nov potencijalni partner, Anđelo Ranković, ipak nije spreman za vezu. Povrh svega, sve su veće šanse da izgubi starateljstvo nad sinom Aleksejem.

Anita Stanojlović poslednjih nedelja bila je u žiži javnosti zbog toga što se u “Eliti” saznalo da je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru. Iako je prvih dana nakon što je Matora saznala za prevaru plakala i želela da se pomiri sa njom, ubrzo se “prešaltala” na Anđela Rankovića koji je nedavno postao učesnik rijalitija. Međutim, krah braka nije jedino što može da tišti mladu takmičarku.

Anita se nedavno uputila u rodni Kruševac gde je čekalo suđenje sa bivšim partnerom, Bojanom Armušem, a povod je borba za starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom.

Anita se nakon suđenja vratila u Belu kuću, i tom prilikom otkrila da je velika šansa da starateljstvo pripadne bivšem, kao i da postoji velika šansa da joj sin uđe u “Elitu” za Novu godinu, sa njenom majkom Angelinom.

– Imam još jedno suđenje. Izgleda da će njemu pripasti. Videćemo sledeće suđenje sa svedocima kako bude, sa dokazima koje imamo, pa kako odluče – rekla je Anita.

– Jesi li ga videla? – pitao je Lepi Mića.

– Ne, samo je njegov advokat bio. Ne znam, možda će doći za Novu godinu – rekla je Anita.

– Dete? Šta ti kaže majka? – rekao je Pržulj.

– Da, sa majkom dolazi možda. Nismo ništa pričale. Sada znam šta ću da radim – odgovorila je ona.

Preostaje nam jedino da ispratimo Novu godinu i ulazak porodica takmičara, i vidimo da li će se Anitine slutnje ostvariti.

Detaljnije pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!