Home Zanimljivosti “BATO MOJ NE OSTAVLJAJ NAS”: Janjuš slomljen od bola na bratovoj sahrani...

“BATO MOJ NE OSTAVLJAJ NAS”: Janjuš slomljen od bola na bratovoj sahrani – Rida na sav glas…

1092
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Rida na sav glas…

Kolona ljudi je došla da isprati Mihajla na večni počinak.

Tužan dan za porodicu Janjušević iz Prijepolja, jer se opraštaju od svog najmlađeg člana, Mihajla Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini života.

Porodična kuća Janjuševića ispunjena je jecajima i suzama, dok se rodbina i prijatelji okupljaju kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici.

U 12 časova Mihajo je ispraćen na večni počinak, a biće sahranjen samo nekoliko metara od porodične kuće u kojoj je živeo.

Mnogobrojne ekipe novinara nalazile su se u Prijepolju u naselju Kolovrat, odakle donose eksluzivan materijal.

Boris je nosio krst, dok je iza njega išao Janjuš koji je nosio sliku svog najmlađeg brata koji je sebi oduzeo život. Iako je Janjuš nosio naočare na njegovom licu se vidi tuga zbog tragičnog gubitka, a suze mu sve vreme padaju niz lice.

– Bato moj, ne ostavljaj nas… – ponavljao je Janjuš.

Podsetimo, Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini života.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo i sahranjen.

Sahrana se održala na lokalnom groblju “Dvorine”, a ožalošćena porodica primala je saučešće u svojoj kući na Kolovratu.