Home Zanimljivosti NAKON ŠTO JE SAHRANIO BRATA: Janjuš donosi odluku o povratku u Zadrugu...

NAKON ŠTO JE SAHRANIO BRATA: Janjuš donosi odluku o povratku u Zadrugu – U dogovoru sa suprugom… (VIDEO)

1778
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

U dogovoru sa suprugom…

Učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš sahranio je mlađeg brata, a sada je na njemu da razmisli o povratku u rijaliti a u tome će mu prema navodima izvora pomoći Ena.

Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je u ponedeljak, a sumnja se da je izvršio samoubistvo vešanjem u 27. godini.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo bio sahranjen.

Janjuša su zbog tragedije izveli iz rijalitija “Elita”, a mnogi su se pitali da li će se uopšte vraćati na poznato imanje u Šimanovcima, na kom obitava već godinama.

– Janjuš je u šoku zbog svega i još uvek nije spreman da se vrati u rijaliti. U razgovoru sa najbližima je, kad su ga pitali o “Eliti”, rekao da sad nije vreme za povratak, a da će o istom odlučiti sa suprugom Enom, koja je i došla po njega u Šimanovce – ističe izvor blizak porodici Janjušević.

– Rekao je da će, kada prođe sahrana, sa Enom da se dogovori da li se vraća i kad. Misli da neće izdržati tamo sa tolikim bolom, ali, opet, mora da se vrati da bi zaradio novac za sebe i porodicu. Prijateljima u Prijepolju je rekao da će sačekati da prođe prvi izlazak na groblje, pa će onda videti kad će i kako nazad – priča izvor za Blic.

Sahrana se dakle već održala na lokalnom groblju “Dvorine”, a ožalošćena porodica primala je saučešće u svojoj kući na Kolovratu. Rodbina i prijatelji su u povorci dopratili kovčeg pokojnog Mihajla i okupili se da po poslednji put odaju počast mladiću, pre spuštanja sanduka u raku. Najstariji brat, Marko Janjušević održao je potresan govor.

Sve detalje sa sahrane pogledajte u videu ispod: