Home Zanimljivosti SPREMNI SU NA SVE: Isplivali dokazi – Anita i Anđelo su zbog...

SPREMNI SU NA SVE: Isplivali dokazi – Anita i Anđelo su zbog naroda ušli u vezu…

451
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

Anita i Anđelo su zbog naroda ušli u vezu…

O ovome svi bruje na društvenim mrežama!

U “Eliti” je umesto emisije “Nominacije” bila održana “Elitovizija”.

Stanari Bele kuće imali su nekoliko dana da se pripreme, a stručni žiri, novinarski žiri i publika birali su najbolje.

Jedna od najbitnijih nagrada bila je SMS glasovi publike, koju su odneli Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Slađa Lazić. Mnogi smatraju da svaki put ova nagrada naviše utiče na ponašanje učesnika, što se više puta ispostavilo kao tačno.

Dokaz da je Anđelu i Aniti ova nagrada mnogo značila govori to da su se prvi put poljubili izvan jorgan planine i to pred svojim cimerima iz čista mira.

Naime, oni su stajali ispred izolacije, a kad su odlučili da se razdvoje kako bi se spremili za spavanje Anđelo i Anita su se poljubili u usta i razišli.

Mnogi komentarišu na društvenim mrežama da je ovo jedan od pokazatelja da su njih dvoje na sve spremni kako bi bili prva tema i da im je ova nagrada pokazala prava lica.

Ipak drugi smatraju da su njih dvoje iskreno zaljubljeni i da je smo bilo potrebna podrška kao vetar u leđa da pokažu javno svoja osećanja i više se ne sudržavaju.

Kako će njihov odnos funkcionisati u narednim danima i da li će biti sve bliži ili će je Ranković ipak ostaviti zbog neke druge devojke, što mnogi očekuju ostaje da vidimo.