Home Zanimljivosti HITNO SE OGLASILA STANIJA: Nakon što je Đedović razotkrio njenu taktiku sa...

HITNO SE OGLASILA STANIJA: Nakon što je Đedović razotkrio njenu taktiku sa Majom Marinković…

951
0
Stanija Dobrojevic, Maja Marinkovic, Marko Dedovic,
Stanija Dobrojevic, Maja Marinkovic, Marko Dedovic,

Nakon što je Đedović razotkrio njenu taktiku sa Majom Marinković…

Stanija je ušla u rijaliti kako bi podelila paketiće, a onda je došlo do pometnje u kojoj je Đedović brutalno osudio Dobrojevićevu, na šta se ona kratko i jasno oglasila.

Stanija Dobrojević je prilikom ulaska u Belu kuću odmah zaratila sa Aneli Ahmić, ali je to bilo kratkog daha.

Dobrojevićeva je ušla u žestok verbalni klinč sa Žanom Omniom Đorđević, u čijem sukobu su pljuštale teške reči i uvrede.

S obzirom na to da je Stanija pružila javno i pred svima podršku Maji Marinković, te i sa njom porazgovarala na doku, Marinkovićeva je u razgovoru sa Markom Đedovićem istakla da joj je Stanija na njeno pitanje o Filipu Caru, rekla da je on raskinuo sa trudnom Aleksandrom Nikolić.

To se Đedoviću učinilo kao da Stanija, kako on kaže, hoće da natera Marinkovićevu na nešto što, kako on kaže, ne treba.

Dobrojevićeva je na samom početku intervjua za domaće medije istakla da je napravila opštu pometnju, iako joj to nije bila namera, ali i da, kako kaže, je došla u miru kako bi podelila paketiće.

– Vidim da sam mojom pojavom u Beloj kući napravila opštu pometnju, a to mi nije bila namera. Došla sam u miru da im podelim paketiće, međutim pojedine sam totalno poremetila! – rekla je Stanija na samom početku razgovora.

Onda su je novinari upitali kako komentariše reči koje Marko Đedović izgovara na njen račun, na šta je ona rekla:

– Mislila sam da je Đedović inteligentniji, ali je glup kao noć! Napravila sam mu kašu od mozga! Toliko se prosipa i blamira u svojim teorijama da mu se narod smeje! – kaže ona.

– Propao je kao voditelj prošle sezone a ove i kao učesnik, što se njegovih komentara tiče pao je na level rame uz rame sa Lepim Mićom. Zloba i pogan jezik, ništa više o toga. A Maji sam rekla da ne pominje Cara i da se mane te priče, međutim sve su izokrenuli – istakla je rijaliti zvezda, Stanija.