Home Zanimljivosti JANJUŠ SE ZAKLEO PRE POVRATKA U ELITU: Dao obećanje koje će morati...

JANJUŠ SE ZAKLEO PRE POVRATKA U ELITU: Dao obećanje koje će morati da drži dok je živ…

14526
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Dao obećanje koje će morati da drži dok je živ…

Jedan od najpoznatijih rijaliti imena, Marko Janjušević, u petak se vratio u Belu kuću. On je, nakon skoro tri nedelje odsustva ponovo kročio na imanje u Šimanovcima.

Svi su upućeni u tragičan događaj koji je porodicu iz Prijepolja zavio u crno. Markov najmlađi brat Mihailo, 25. decembra izvršio je samoubistvo.

Zbog cele situacije, učesnik “Elite” je napustio rijaliti, kako bi “svog mezimca”, kako ga je zvao, ispratio na večni počinak u rodnom Prijepolju.

Tamo je, kako je za Republiku otkrio izvor blizak porodici koji je bio uz Janjuša sve vreme u najtežim trenucima, pred sam polazak nazad za Beograd i u rijaliti, još jednom posetio grob mladog Mihajla, te pred Bogom položio zakletvu koje će se držati do kraja života.

– Janjuš je posetio grob svog rođenog brata pre nego što je krenuo za Beograd i vratio se u “Elitu”… Hteo je još jednom da porazgovaraju i da se rastanu na neko vreme, jer ga je posećivao svaki dan. Tuga je to velika, cela porodica je skrhana, ne znaju gde biju nakon ove tragedije. Pre nego što je otišao nazad u rijaliti, Janjuš je došao na groblje i poljubio bratov krst i zapalio mu sveću, a zatim pogledao u nebo i zakleo se pred Bogom da će se vratiti u “Elitu” kako bi pokušao da ispravi ono što je godinama unazad radio – govori izvor za Republiku, te odmah nastavlja:

– Hoće da se iskupi to što nisu pričali godinama, što nije bio tu za Mihaila kada su ga maltretirali na društvenim mrežama, da pomogne drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji… Zato je i Urošu odneo stvari, vidi gde je grešio sve ove godine i grize ga savest nakon svega što se izdešavalo. Teško mu je, doneo je odluku da ispravi sve što može. To mu je misija koje će se držati do kraja života – tvrdi izvor.

Podsećanja radi, Marko Janjušević Janjuš istakao je pred kamerama da je prilikom ulaska u Mihajlov stan video pokojnog brata, što je njegove cimere naježilo do kostiju.

– Ne možeš da veruješ kada sam otišao da pokupim stvari od brata, ulazim u stan gde se sve to desilo… Brate, ko da je ispred mene… Ne možeš da doživiš taj osećaj, daleko bilo… To je brate… Kažu problemi, ljubavni… Ne daj Bože, brate, ali šta ćeš, moraš da živiš – ispričao je Janjušević.