Home Zanimljivosti KO JE ALEN KOJI SE POMINJE U ELITI: Pravu istinu iznela sestra...

KO JE ALEN KOJI SE POMINJE U ELITI: Pravu istinu iznela sestra – Klupko se odmotava…

1317
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Klupko se odmotava…

Vreme je da činjenice ugledaju svetlost dana.

Na samom početku emisije “Elita specijal” došlo je do iznenadnog preokreta.

Naime, u program uživo se uključila rođena sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić.

Ona je obavila razgovor sa Darkom Tanasijevićem i progovorila o gorućim detaljima koji mnogima nisu bili jasni.

Pogotovo, ko je Alen, kojeg je Aneli pomenula kad joj je majka došla u posetu za Novu godinu.

– Dok smo pričali njemu je smetala to Anelino ponašanje u “Eliti”, ja sam pokušala da mu objasnim da je ona ušla totalno slomljena u rijaliti, jer ona nije kvarna i ne može se uklopiti tako lako u to okruženje. Za Munju mu takođe nije bilo jasno šta se dešava. Janjuš je isključivo ljut zbog situacije sa Munjom i otkako je mama došla u posetu, to je jedino – govorila je Sita na samom početku razgovora.

– Alen je kao naš član porodice, on nikad ništa nije imao sa Aneli, tako da je ja molim da kaže šta je istina, jer će se posložiti to sve. Meni nije jasan tok razgovora mame i nje, ali ja tvrdim da ništa nisu nikad imali, on je samo naš prijatelj i to je to – govorila je Sita.

– Ja sam Janjušu objasnila ko je taj čovek. Ja neću ulaziti u detalje šta znači to da je čeka on napolju, ja znam da ranije ništa nije bilo između njih ali da li su bili u nekom muvanju to ne znam. Za detalje sa njim ja stvarno ne znam. Ja ne podržavam šta je pisala i šta je sve rekla. Kad bih ušla rekla bih joj da li si ti ponela tikvu ili glavu u kuću. Volela bih da ispriča pravu istinu i to joj poručujem – pričala je Ahmićeva u svom uključenju.