Home Zanimljivosti AHMIĆEVA PROPALA U ZEMLJU: Janjuš finansira Anelinu ćerkicu – Evo šta je...

AHMIĆEVA PROPALA U ZEMLJU: Janjuš finansira Anelinu ćerkicu – Evo šta je sve radio u spoljnom svetu… (VIDEO)

185
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Evo šta je sve radio u spoljnom svetu…

Svi su oduševljeni velikodušnim činom koji se odvio u spoljnom svetu!

Kontroverzna rijaliti učesnica Aneli Ahmić je u emisiji “Pitanja gledalaca” saznala da je Marko Janjušević Janjuš, osim što se čuo sa njenom ćerkom Norom, njenoj mezimici poslao i novac.

– Rekla si da ti je to što je Janjuš pričao sa Norom na video-pozivu i što je doneo sliku nešto najdraže što se dogodilo, a šta bi rekla kada bi znala da je poslao novac, što njen otac nije uradio, nije poslao ni čestitku – glasilo je pitanje, koje je pročitao Milan Milošević.

– On je time pokazao svoju veličinu… I sa samom slikom je pokazao svoju veličinu, a ne s tim – priznala je Aneli.

– Ovim tonom i ovako je trebalo da pričaš s njim kada je ušao. Janjuše, da čujemo tebe – dodao je voditelj.

– Ja ne bih o tome da pričam, jer to nisam ovde rekao. Nisam ja to uradio zbog toga što one nemaju, to sam mislio za sebe da ostavim – rekao je Janjuš.

– Iako nije bio dužan i u obavezi, s obzirom na situaciju koja mu se dogodila, svaka čast i poštovanje za ovakav gest. Nema šta da sumnja ona u njega, ona sumnja, Milane, u sebe. Moje mišljenje je da ga ne voli, da je ne intresuje on, ali je daleko to od ljubavi, a da je on daleko zagrejaniji. Sva ova situacija i ovo kako se ona ponaša, pogodilo ga je jako. Ja sam od samog starta pričao da ima milion kontradiktornosti u njenoj ličnosti i samoj priči – rekao je Mensur Ajdarpašić.

– Janjušu može milijardu stvari da se pripiše i kaže, ali da mu se kaže da nema osećaja i da je loš otac, ne može ni u najgorim svađama, ne može ni na pamet da padne da mu se izgovori. To, vezano za Noru, njemu svaka čast i nešto što svakako definiše njega kao čoveka. Za njega može da se kaže da je ženskaroš i ovo i ono, okej, to stoji. Ali za njega može što se tiče dece da se kaže samo nešto najlepše. Saznali smo i da je ta Aneli najgori ološ na svetu i najgora, to ne daje za pravo nekom tamo da se tako ponaša. Pogledajte Janjušev odnos prema tuđem detetu. Njega (Asmina) ne interesuje da li njegovo dete ima da jede i pije, ali ga intresuje da li Stanija ima “Roleks” – rekao je Đedović.

Detaljnije u prilogu ispod: