Home Zanimljivosti OGLASIO SE: Evo šta je oženjeni Peđa Medenica rekao za aferu sa...

OGLASIO SE: Evo šta je oženjeni Peđa Medenica rekao za aferu sa učesnicom Elite – Njena sestra sve obelodanila…

1101
0
Peđa Medenica, Jovana Cvijanovic,
Peđa Medenica, Jovana Cvijanovic,

Njena sestra sve obelodanila…

Istina isplivala na površinu!

Učesnica “Elite” Jovana Cvijanović tvrdi da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom.

Sada se tim povodom oglasila njena rođena sestra Ivana, koja je prvi put stala pred kamere i otkrila sve detalje vezano za aferu.

Rekla je sledeće:

– Jovana govori istinu, prvi živi svedok sam ja. Na veliku njenu štetu, ona je tu istinu iznela u javnost. Zašto bi neko sebe stavljao u problem i čoveka i njegovu porodicu, lagavši. To nema apsolutno nikakvu poentu. Sve što je rekla, to je apsolutna istina. Peđa i Jovana su se upoznali na njegovom nastupu, to je bio njihov prvi kontakt. Peđa joj je rekao da skoro nije video lepšu devojku od nje. Kasnije smo mi sele kod njega za sto, i to druženje se produžilo – priča Ivana za “Blic”.

Zatim dodaje dalje:

– Peđi sam pustila podršku kada se sve ovo desilo. Podršku u smislu da se potrudi da ovo ništa ne poljuja njegov odnos sa suprugom. To mi je najvažnije. Stvari koje su se dogodile nisu ispravne. Na kraju mi je odgovorio na poruku i napisao: “Sve je u redu” – zaključuje Ivana za “Blic”.

Samim tim otkriva šta je Medenica izjavio prvi put nakon čitave afere u “Eliti 7”.

– Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav – rekla je nedavno Jovana.