Home Zanimljivosti JANJUŠEVA VELIKA ISPOVEST: Bol koja ga kida i razara – Smogao je...

JANJUŠEVA VELIKA ISPOVEST: Bol koja ga kida i razara – Smogao je snage za ovako nešto…

327
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Smogao je snage da progovori na ovu temu koja je teška…

Poznati rijaliti učesnik, nekadašnji uspešni košarkaš i aktuelni takmičar najgledanijeg rijaliti formata u regionu “Elita”, Marko Janjušević Janjuš, gostovao je kod Ognjena Amidžića u najgledanijoj latenight emisiji Ami G Show.

Nakon što je pod nesrećnim okolnostima krajem prošle godine izgubio rođenog mlađeg brata Mihajla, Janjuš se pre par dana vratio na imanje u Šimanovcima.

Ognjenu je otvorio dušu o nemilom događaju, kao i kako se nosi sa svojim bolom.

Ognjen Amidžić se potrudio da razgovor sa Janjušem vodi na profesionalan, etički i saosećajan način i da ovoj delikatnoj temi priđe sa poštovanjem prema Janjušu i njegovoj porodici.

Nakon najtežeg perioda, Marko Janjušević Janjuš upitan je šta će promeniti u životu i koji su mu prioriteti ubudućnosti.

– Ono što bih kod sebe promenio i što su mi prioriteti u budućnosti jeste, da bih se više posvetio dragim ljudima. To bih jedino promenio u svom životu. Baš sam u emisiji napomenuo da je porodica nešto najbitnije i da što više treba vremena provoditi sa svojim najbližima. To je ujedno i moj savet svim ljudima – rekao je Janjuš.

Sa druge strane, Ognjen Amidžić je ispričao kako se priprema za emisiju poput ove, u kojoj je razgovarao sa Janjušem koji je doživeo veliku porodičnu tragediju, i kako pronaći meru u tako delikatnim temama.

– Već dugo radim i u mojoj emisiji od prve sezone , pa do danas bilo raznih priča i razgovora jedan na jedan, gde smo se doticali i lepih i ružnih stvari. Uvek razgovor prilagodim gostu, njegovom senzibilitetu, karakteru i kako se trenutno oseća, tako da mislim da sam sa Janjušem uspeo da prođem kroz razna stanja i da se osvrnemo na sve što je aktuelno, jer njegov život je javan poslednjih nekoliko godina i sve što mu se dešava, publika je upoznata sa tim. Samo sam se naslonio na to, i trudio da ne idem preduboko u neke priče, a da opet dobijemo odgovore. Sve je bilo u dogovoru sa njim, tako da nije bilo nedoumica da li sam ga iznenadio nečim. Janjuš mi je rekao: „Pitaj me šta god želiš, ja hoću da kažem i lakše mi je ovako da kažem“ i ja sam se vodio tim – rekao je Ognjen.