Home Zanimljivosti ANITA I ANĐELO IMALI SUSRET PRED ELITU: Sve se desilo u njenom...

ANITA I ANĐELO IMALI SUSRET PRED ELITU: Sve se desilo u njenom prisustvu – Biće slomljena…

564
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Biće slomljena…

Anita i Anđelo su kroz razgovor otkrili da su se sreli u jednom lokalu na Zvezdari.

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim odnosom koji se često kreće na relaciji toplo hladno.

Njih dvoje u poslednjih nekoliko dana imaju žestoka prepucavanja, ali u trenutcima kad je sve u najboljem redu koriste svaki momenat da se bolje upoznaju.

Njihovi fanovi sa društvenih mreža pažljivo prate svaki korak.

Jedna od situacija koja je privukla veliku pažnju bio je razgovor koji se desio između njih dvoje, kad su priznali da su se letos sreli u jednom restoranu na Zvezdari i to dok je Anita sedela sa svojoj suprugom, Jovanom Tomić Matorom i venčanom kumom Tamarom.

Anita je priznala da joj je još tad Anđelo zapao za oko, iako je žena sedela pored nje, dok Ranković ne može da garantuje da ju je uopšte primetio, ali govori kako su velike šanse da jeste.

Njih dvoje su već jednom zagolicali maštu gledaocima kad je Anđelo pomenuo da je Anita preko leta preplanulog tena.

Mnogima nije bilo jasno kako on to može da zna, kad je u Elitu ušao u decembru mesecu i tek tad je, kako oni kažu, upoznao i na prvu kliknuo sa njom.

Da li su se njih dvoje viđali pre rijalitija ili je to samo teorija koja se proširila po društvenim mrežama ostaje da saznamo, ako se pokrene kao tema u Beloj kući.