Home Zanimljivosti MIONIN DEČKO SPREMAN ZA ULAZAK U ZADRUGU: Vreme je da se ljubavnica...

MIONIN DEČKO SPREMAN ZA ULAZAK U ZADRUGU: Vreme je da se ljubavnica suoči sa najvećim strahom i to uživo…

720
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Vreme je da se ljubavnica suoči sa najvećim strahom i to uživo…

Nastaće pravi haos.

Rijaliti par iz “Elite 7” Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svakodnevno se svađaju i reper se sada boji da će ga ona ostaviti nakon što je saznala da je roditelji ne podržavaju.

Kako se šuška, Mionina porodica svim silama pokušava da ubedi njenog bivšeg momka, MMA borca Stanislava Krogaka da uđe u Elitu na nekoliko sati i da popriča sa njihovom ćerkom o njenom ponašanju.

Mionini roditelji se nadaju da će mlada pevačica kada ugleda bivšeg dečka i kada sa njim popriča da će shvatiti da je vreme da zauvek ostavi Nenada.

Njena mama je očajna i nikad neće prihvatiti Ša za zeta.

Sada se plaši da će on da uništi njenu ćerku kao što je Taru Simov i bivšu suprugu Vanju.

– Mionini jako vole Stanislava i pokušavaju da ga ubede da uđe samo da popriča sa Mionom na sat vremena. Kao što je Matea razgovarala sa Matorom, tako da uše i on. Misle da ako ga vidi Miona da će da ostavi Ša. Oni Ša ne mogu da smisle, nadaju se da se Stanislav i ona pomire, zato ga i ubeđuju da popriča sa njom. Kada bi se videli i zagrlili shvatili bi koliko se vole i dalje. Ša loše utiče na Mionu, njena mama je očajna – priča izvor blizak Mioninoj porodici za medije i nastavlja:

– Čovek ima toliko godina, on se svađa, on prebacuje, ono ponašanje je neprimereno i za decu od deset godina, kamoli za njega. Mionini samo žele da se ona dozove pameti i misle da bivši može tu da im pomogne – završava izvor.