Home Zanimljivosti “ČIPOVALI SMO SINA”: Kristijan Golubović zabezeknuo širu javnost izjavom…

“ČIPOVALI SMO SINA”: Kristijan Golubović zabezeknuo širu javnost izjavom…

594
0
Kristijan Golubovic, Kristina Spalevic,
Kristijan Golubovic, Kristina Spalevic,

Kristijan Golubović zabezeknuo širu javnost izjavom…

Golubović redovno šokira svojim izjavama i postupcima.

Nekadašnji učesnici rijalitija Kristijan Golubović i Kristina Spalević čekaju drugo dete, a bivši rijaliti učesnik, koji već ima dvoje dece, prisetio se kobne greške koju je načinio u prošlosti, a zbog koje sina Lazara, kako tvrdi, nije smeo da prizna odmah po rođenju.

Kristijan Golubović je više od decenije proveo iza rešetaka po zatvorima u Nemačkoj, Italiji i Grčkoj, a tokom odsluženja jedne od kazni on se zamerio veoma moćnoj porodici.

Oni su pretili da će se Kristijanu osvetiti preko sina zbog čega je Golubović doneo odluku.

– Priznao sam sina tek posle 20 godina, tako je to moralo da bude, uradio sam stvari koje su mogle da ugroze život moga deteta i zbog toga se kajem – počinje priču Kristijan.

Zatim nastavlja dalje:

– Dok sam bio u zatvoru zakačio sam se sa jednom jakom familijom, napao sam dva brata. Jedan od njih je poginuo i oni su govorili da ja stojim iza toga. Onda je taj neki Leka, brat ovog što je poginuo, dao reč da će da mi se osvetiti preko sina. Nije znao kako se sin zove i preziva, ali je rekao da će ga naći i ubiti. Oni su videli da meni zlato, pare, vile ne znače ništa, pa su rešili da udare tamo gde najviše boli. Zbog toga sina nisam priznao, stavili su na ime oca crtu, kao da ga nema. Ostao je Lazar Đukić, a ja sam svima govorio da mi se sin zove Luka, pa Stefan samo da bi ih zbunio – priča Kiki.

– Tada sam smanjio i krug prijatelja, ali kada bi me neko pitao šta je sa Lazarom i Danijelom govorio bih da žive malo u Engleskoj, malo u Americi i da ih slabo viđam, a ustvari su bili u mom gnezdu. Čak smo Lazaru na ruku stavili onaj prvi silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali u metar gde se nalazi – priznao je Golubović za “Svet”.