Home Zanimljivosti EVO ZBOG ČEGA JOJ ODUZIMAJU DETE: Aneli Ahmić izlazila iz Elite –...

EVO ZBOG ČEGA JOJ ODUZIMAJU DETE: Aneli Ahmić izlazila iz Elite – Bila na suđenju… (VIDEO)

1031
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Bila na suđenju…

Aneli je šokirala široki auditorijum izjavom pred Mionom Jovanović da postoji mogućnost da joj Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić oduzmu dete, a sada je imala jasnu poruku.

Rijaliti takmičarka Aneli Ahmić je na kratko napustila velelepno imanje u Šimanovcima, a ovo je zabrinulo Marka Janjuševića Janjuša. Janjuš je posumnjao da je zbog njihovog raskida pobegla iz rijalitija.

Međutim, Aneli se nakon nekog vremena vratila u Belu kuću i otkrila je da je bila na suđenju jer navodno, kako ona tvrdi, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić žele da joj oduzmu dete.

Odmah na početku nove emisije “Pitanja novinara”, Aneli je iskoristila priliku da se obrati majci, zbog čije je izjave, kako tvrdi, završila na sudu.

Njena majka je nedavno izjavila da je Aneli umela da nešto “ubaci u nos” kada izađe, zbog čega može ostati bez ćerke Nore.

Aneli je, sa knedlom u grlu, poručila majci da se više nigde, nikada ne oglašava, niti daje bilo kakve izjave, kako bi ona mogla nastaviti funkcionisanje u Eliti.

– Želim majci da kažem da se ne oglašava, ako želi da dođem zdrava i prava svom detetu kući, to je moja molba mojoj majci. Volela bih da ne daje nikakve izjave, jer je mene svaka njena izjava ukanalila – poručila je Aneli svojoj majci, a potom se osvrnula na odnos sa Janjušem.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte ispod: