Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ IMALA TAJNI POZIV SA ZOLOM: On joj se zakleo da...

MILJANA KULIĆ IMALA TAJNI POZIV SA ZOLOM: On joj se zakleo da je voli – Sve javno otkrila… (VIDEO)

354
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Sve javno otkrila…

Miljana Kulić otkrila je Slađi Lazić da je razgovarala sa Zolom.

Ona je progovorila o obgećanjima i planovima koje Zola ima sa njom.

Miljana Kulić prišla je Slađi Lazić Poršelini sa kojom je popričala o razgovoru sa njenim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Miljana je nedavno govorila o tome da će cimerima predstaviti da se čula sa Zolom i da su u najboljem redu, da je voli i čeka da izađe iz rijalitija.

A sve zbog toga kako se ne bi sladili njenim bolom i tugom koju oseća prema Zoli zbog raskida i izdaje.

– Dolaziće na mesec dana, bićemo u apatmanu zajedno, napolju ima mnogo bolje uslove, čula sam se sa njim, dolaziće se svaki mesec. Bićemo u nedelju od 9 sati do 9, 10 uveče. Rekao mi je da izdržim, čula sam se sa njim, da ga moj novac ne interesuje, da je otišao preko direktora za film, jedna cena je kod njih, jedna kod nas. Uzeće novac od filma, rekao je kada izađem da mi ne treba ništa, da me voli najviše na svetu – započela je Miljana.

– Zakleo mi se u Bosu, u sve na svetu da je hteo da izađe sa mnom. Ponedeljkom, sredom, petkom i subotom pušta muziku. Samo mi je rekao da se normalno ponašam ovde, da nikoga ne udaram, da na jedno uvo čujem, na drugo ispustim. Njegova majka će da mi uskoro pošalje stvari, vidi koliko patim, vidi apsolutno sve, rekao mi je da j*bem mater svima koji zaslužuju, da iznosim svoje mišljenje – ispričala je Miljana.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!