Home Zanimljivosti “VIDEĆEŠ ŠTA ĆE PORODICA AHMIĆ DA TI URADI”: Kad ponestane argumenata onda...

“VIDEĆEŠ ŠTA ĆE PORODICA AHMIĆ DA TI URADI”: Kad ponestane argumenata onda se preti…

412
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Kad ponestane argumenata onda se preti…

Sve dokumentovano je obelodanjeno javnosti.

Ermina Pašović, bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, nedavno je postala meta pretnji sa, kako tvrdi, Anelinog Instagram naloga. Ova situacija je eskalirala nakon što je Ermina oštro prozvala Anelu Ahmić i njenu porodicu, zbog čega su joj upućene preteće poruke.

U svojoj objavi, Ermina je istakla da je dobila uvredljivu poruku koja je, pored ostalog, sadržala pretnje njenom detetu.

Ovo je izazvalo zabrinutost i revolt kod Ermine, koja je istakla da proziva Anelu isključivo na osnovu njenih postupaka i javnih nastupa, te da nema potrebe za uvredama upućenim njenom detetu.

– Eh, ovako, dragi moji, na sledećem storiju možete da ispratite divnu porodicu Ahmić. Ja koja komentarišem Analnu isključivo na osnovu njenih postupaka, tj. posetu majke, koja je emitovana na nacionalnoj frekvenciji i aktuelnu temu, tačnije misterija “Alen”, gde dobijam poruku sledeću u inboks, vređanje mog deteta. Pitam se samo čemu potreba vređanja maloletnog deteta. Vređajte mene. Ali to je taj mentalni sklop. Šta očekivati? Mogu samo jedno reći, kakav god da je Alibaba, tj. Asmin, od vas opajdara je svako bolji, i podržavam ga u potpunosti u svim namerama – napisala je Ermina na Instagramu.

Zatim objavila i poruku koju je dobila:

– Kur**, da vidiš samo šta će da ti uradi porodica Ahmić kada zagaziš opet u Sarajevo, jeb*** te u usta mrtva, jeb*** ti Cig*** tog kojeg si okotila – pisalo je u poruci.

Nakon što je javno istupila sa informacijom o pretnjama, Ermina je odlučila da pokaže javnosti sadržaj poruke koju je dobila. Uz to, istakla je da podržava svakog ko se bori protiv takvog “mentalnog sklopa”, te da je važno stati u odbranu svoje porodice.

Ova situacija je izazvala brojne reakcije javnosti, a Erminina hrabrost i odlučnost da se suprotstavi pretnjama su pohvaljene.