Home Zanimljivosti RIJALITI SE NASTAVLJA: Dejan otkrio sve informacije prvog susreta sa Anđelom Đuričić...

RIJALITI SE NASTAVLJA: Dejan otkrio sve informacije prvog susreta sa Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić…

654
0
Dejan Dragojevic, Ana Curcic, Andela Duricic,
Dejan Dragojevic, Ana Curcic, Andela Duricic,

Dejan otkrio sve informacije prvog susreta sa Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić…

Omiljeni rijaliti takmičar se sjajno snalazi u novoj ulozi!

Dejan Dragojević, trenutno najaktuelnija medijska ličnost, nekadašnji rijaliti učesnik (koji je odneo pobedu u “Zadruzi 5”) i jutjuber, ponovo je tema medija u Srbiji i regionu kada je svetlost dana ugledala informacija da je postao deo Hajp produkcije.

Budući da se ovome niko nije nadao, izazvao je pravu pometnju i otvorio mnoštvo pitanja, na koje smo među prvima, pokušali da saznamo odgovore.

Dejan se sada oglasio za Republiku i progovorio o novom angažmanu:

– Od danas počinjem i imaćete priliku da me gledate i na TV programu, i na Jutjubu, a bogami i na portalima… Tako da predlažem svima da se pretplatite i budete uz mene kao što ste bili – poručio je Dejan za Republiku.

Kako sada sarađuje sa nekadašnjim rijaliti kolegama, Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić, Dejan je otkrio kako sada komentariše njih dve i kako će izgledati sada njihova saradnja.

– Nema potrebe da postoje neki mrki pogledi ili zle misli, svako je drugačiji u zatvorenom prostoru, sa Anđelom sam bitisao u rijalitiju, svako je tada sebi davao za pravo da komentariše mene, posle sam ja komentarisao njih, ali ne karakterišem ih na osnovu njihovih postupaka tamo. Može se desiti da dođemo u sukob mišljenja, jedino takva neka rasprava, ali ovde smo da zaradimo novac, tako da nema potrebe za bilo kakvom raspravom – govorio je Dejan.

Inače, Dejan je bio gost portala Republiku u novogodišnjem studiju, a pred sam kraj 2023. godine, te je ispričao da li bi voleo da postane voditelj rijalitija.

– Toliko mi se radi, fali mi da imam obavezu normalnog čoveka. Okej, snimam ja, imam dobru zaradu, ali imam previše slobodnog vremena da razmišljam o glupostima, kad bi me odveli kod psihijatra, zatvorili bi me. Katanac bi bio… Ali teško bih se zaposlio, ne bih nekoga trpeo nad glavom, samo ako mogu da napredujem u nekoj firmi. Jer znam svoje mogućnosti. Bolje da sam sebi nekako – ispričao je tada Dragojević.