Home Zanimljivosti AHMIĆEVA POBESNELA: Iznela šokantne informacije o Takijevim dugovima – “Da plati ženi...

AHMIĆEVA POBESNELA: Iznela šokantne informacije o Takijevim dugovima – “Da plati ženi gde na dug kupuju…”

12689
0
Taki, Sita Ahmic,
Taki, Sita Ahmic,

“Da plati ženi gde na dug kupuju…”

Bukti rat nakon reči Majinog oca.

Otac učesnice “Elite” Maje Marinković, Radomir Taki Marinković u emisiji ”Premijera Vikend specijal” raspalio je rafalnu paljbu po Aneli Ahmić.

On je nije štedeo, nakon što je upitan da prokomentariše uvrede koje je Aneli uputila na njegov račun i njen odnos sa Majom u rijalitiju.

Taki je izjavio sledeće:

– Vidim da priča mnoge ružne reči od mene, ona je muža zaboravila posle 15 dana u “Eliti” sa Janjušem. Ima koeficijent inteligencije veličine cipele, broj 25. Ona pokušava da kopira Maju, nije uspela, a Maja je tamo pojede za doručak… Nije ona moj tip, nije ona za mene, imam mnogo lepše i mlađe curice. Aneli je Majin fan i dalje… Čujem se s vremena na vreme sa Stanijom, ja je uvek podržavam, kao i ona moju Maju. Mi smo čuli samo jednu stranu od Aneli, a čuli smo da će se oglasiti prijatelj koji će da kaže istinu o svemu. Janjuš je imao simpatije prema Aneli, ali je ona njega pikirala. Ona je odmah tu našla neki prostor – rekao je Majin otac.

Povodom svega ovoga što je izrekao oglasila se Anelina sestra Sita Ahmić, koja takođe nije štedela reči i umešala se u ovaj rat.

Evo šta je ona sada rekla:

– Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Pa na primer ovaj šta je otac, ne znam ni ja, tako bar kažu, ali ne može mi se sastaviti s glavom da otac podržava psihotično ponašanje i se**ualne aktivnosti, te menjanje partnera u onoj količinu… Silikone u zad**ici, te izmenu ličnog opisa, nagovara vlastito dete da napada i vređa ljude zato se čudim da je otac. Ni za šta drugo, inače fizički su bili identični, jasno je da je on otac. E pa da poručim toj ”plinskoj boci naopako” da mu je bolje da se skoncentriše na neki posao i zaposli se na primer u pekari i slično, a ne da glumi lažnog pijanog bogataša, već da plati garderobu ženi u butiku gde na dug kupuju zajedno i sada je za Novu godinu uzeo dva džaka i nije platio, ostatak je takođe poznat javnosti o njegovim dugovima… Nemoj da me vuče za jezik – poručila je Sita Takiju.