Home Zanimljivosti MIONA I NENAD ALEKSIĆ ŠA SE DOHVATILI PRED SVIMA: Kao da sutra...

MIONA I NENAD ALEKSIĆ ŠA SE DOHVATILI PRED SVIMA: Kao da sutra ne postoji… (VIDEO)

459
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Kao da sutra ne postoji…

Nenad Aleksić Ša se vratio u Belu kuću i ušunjao Mioni u krevet, a zatim iznudio intimne odnose.

Popularni reper i rijaliti učesnik, Nenad Aleksić Ša, nastavlja da pravi haos po imanju u Šimanovcima i divlja zbog Mione Jovanović, njegove izabranice, čije mu ponašanje smeta i svakodnevno mu, kako kaže, daje razlog da lomi.

Reper je otišao na kapiju, pa zatražio razgovor sa produkcijom, a potom se požalio cimerima na ono što mu je Miona sada priredila.

Kako je sam otkrio, Miona je pokušavala da zavede određene ukućane golom zadnjicom, zbog čega je on pobesneo:

– Ne želim da moj odnos sa Mionom bude kao veza Teodore i Bebice. Ubija me bre, uništava me. Je*e me, urnuše. Neće ona bu*u da izbacuje pred svima. Namerno me dr*a, neće ona to raditi. Može to da radi, ali bez mene. Dosta je bilo. Te fore nameštala je krevet, to može nekom drugm. Moja devojka neće nameštati krevet gde joj se vidi du*e. Ovo nije ljubav. Neću sebi ovo da radim – govorio je Ša, dok su ukućani pokušavali da spreče haos.

– Pravi mi kašu od mozga, pravi to da lomim, haos da pravim. Tražio sam razgovor, želim da izađem. Rekao sam joj da ne nabija bu*u drugim muškarcima, ona kaže da je nameštala krevet… Pre deset dana sam joj isto govorio, pre deset dana. Znam šta je sledeće, sledeće je da lomim, to neću sebi da napravim, iživljava se ceo dan – vikao je Ša i divljao po imanju.

Miona se nije trudila da promeni njegovo mišljenje, već je legla i odspavala, a Ša se ubrzo vratio u Belu kuću, kao da se ništa nije dogodilo, pa legao pored Jovanovićeve i zavukao se pod pokrivač.

Po svemu sudeći, oni su nesuglasice rešili vrelom akcijom, što je oraspoložilo repera, koji je samo nekoliko sati pre toga divljao po imanju.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!