Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ SE OBRATILA STANIJI PRED CELIM BALKANOM: Zagrmela – Ovakvu je...

ANELI AHMIĆ SE OBRATILA STANIJI PRED CELIM BALKANOM: Zagrmela – Ovakvu je još nismo videli… (VIDEO)

248
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Ovakvu je još nismo videli…

Reči starlete su je vidno uznemirile.

Voditelj Darko Tanasijević je nakon razgovora sa Aneli Ahmić o Marku Janjuševiću Janjušu, započeo razgovor sa Ahmićevom o Staniji Dobrojević i toj celokupnoj situaciji.

Ona se ovom prilikom obratila starleti:

– Šta bi imala da poručiš Staniji – pitao je Darko.

– Želim da joj kažem da se ostavi mog deteta… Ma kakav crni linč je ona doživela, da ne želi linč ne bi se ona obraćala javnosti, neka pravi svoju decu i neka ostavi moju ćerkicu, jer to što radi je suludo! Ko je iole normalan, reći će da je žena totalno poludela. Nema ona šta da traži peticiju da se moje dete oduzme – rekla je Aneli.

– Koje je dominantno osećanje koje ti se javlja da kada čuješ da Stanija kaže: “Podržaću Asmina ako bude nešto hteo da preduzme, čuvaću i ja to dete” – pitao je Darko.

– Jaoj, pokušavam da ne razmišljam o tome, to mi je bolesno! Kakav Asmin?! Asmin nije video ni to prvo dete u životu, samo traže medijsku pažnju i da blate moju porodicu. Njemu je od sestre ćerka bila udomljena, njih ne zanima Nora, nego traže medijsku pažnju. Šta da ti kažem?! Nek se pusti mog deteta, nema ona šta sa Norom, neće Nora biti srećna sa njima – rekla je Aneli.

– Kako komentarišeš to što Stanija kaže za vas da ste mahaluša banda – pitao je Darko.

– Ja sam mogla preko advokatice, sada kada sam išla na sud, to su čiste laži! Mi smo normalna porodica, nikakva mahaluša banda…Oni nemaju ništa svoje, oni žive pod kirijom. Nije sramota, nego priča Asmin da nam je sredio kuću. Moj otac je tu kuću izgradio pre 40 godina, imamo naše apartmane…Maja non stop ide i pevuši, samo nešto dobacuje – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu: