Home Zanimljivosti “HOĆE POBEDU” – NAROD ZGROŽEN: 40 dana nije prošlo – Janjuš napravio...

“HOĆE POBEDU” – NAROD ZGROŽEN: 40 dana nije prošlo – Janjuš napravio nemilu scenu u Eliti…

334
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Janjuš napravio nemilu scenu u Eliti…

Marko Janjušević Janjuš izašao je iz rijalitija ,”Elita 7″ zbog samoubistva rođenog brata Mihajla Janjuševića, ali mu mnogi zameraju što ne tuguje ne “adekvatan način”.

Učesnik “Elite” Marko Janjušević Janjuš se skoro vratio u rijaliti posle nesreće koja je zadesila njega i njegovu porodicu.

Od povratka kamere ga ne napuštaju, a sad vidimo i najnovija dešavanja.

Janjuš je, sudeći po komentarima, zgrozio čitavu naciju kad je pred svima imao odnose sa Aneli Ahmić, a ni 40 dana nije prošlo od sahrane Mihajla Janjuševića, njegovog rođenog brata.

Dok mu žena i ćerka sede kući u bolu zbog porodične tragedije, on bludniči sa ljubavnicom.

Nakon razgovora, njih dvoje su legli jedno pored drugog i tom prilikom su se grlili, pa su zaplakali i jedno drugom priznali da se vole, a onda su se poljubili i zaplakali.

Nakon što su završili zajedno u krevetu, njih dvoje su vodili ljubav.

Budući da se Mihajlo ubio, a da tome nema ni 40 dana Janjuša su razapeli na društvenim mrežama, i naveli da mu ništa nije sveto.

“Jao, vidite li vi ovog foliranta, jel se ovako pati za bratom”, “Toliko pati za bratom da je za noć imao tri puta s**s sa Aneli”, “Jadnik je prodao porodičnu tragediju da bi pobedio u rijalitiju”, “Kom normalnom čoveku bi palo na pamet da posle takve tragedije završi u rijalitiju sa ljubavnicom, umesto kući da sedi sa ženom i ćerkom”, “Pustite čoveka vidite da je zaljubljen do ušiji”, “Ovo je dno dna”, “Lepše mu sa ljubavnicom nego sa ženom i ćerkom u ovakvom bolu” – bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.