Home Zanimljivosti “HTELA DA SE ČISTI”: Asmin otkrio potpuno nepoznate informacije o Aneli Ahmić…

“HTELA DA SE ČISTI”: Asmin otkrio potpuno nepoznate informacije o Aneli Ahmić…

16062
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Asmin otkrio potpuno nepoznate informacije o Aneli Ahmić…

Svakodnevno isplivavaju novi detalji problema sa kojima su se suočavali Aneli i Asmin.

Uprkos tome što nije takmičar “Elite”, Asmin Durdžić drži pažnju publici rijalitija putem društvenih mreža.

Nakon kraće pauze, gde se potpuno isključio i prestao da komentariše događaje u vezi njegove bivše partnerke, Asmin se vratio i nastavio da iznosi prljav veš čitave porodice Ahmić.

Naime, u nizu storija putem društvene mreže Instagram Durdžić je izneo izuzetno teške i gnusne optužbe na račun majke svog deteta i njene sestre.

– Sme**rke sm**ljive!! Šta vam je Stanija kriva? Ja sam ostavio vašu Slinušu, ja sam pobegao od vas, ja ne želim da šaljem pare pod tim uvetima, ja sam rekao da ću pokrenuti postupak!! VI STE KRIVE ZAŠTO NORA I JA NEMAMO KONTAKT, samo vi i niko drugi! Zašto ne pljujete Janjuša kad je rekao da će da prihvati Noru? Zašto ne pljujete njega kad nosa slike u džepu? Mater vam j**em klo**rsku da vam nije Stanije ne bi nigde bile! Ako hoćete da vodite rat evo tu sam JA! JA SAM VAM KRIV ŠTO SAM VAS ŠUTNUO SME**RKE RASPALE!!! GONITE SE U 3 PM! SOCIJALNI SLUČAJEVI, SAMO RAĐATE DECU, A NIKO NIŠTA NE RADI! DA, ISTINA JE, DOVEO SAM JE U KAMIONU KOD SEBE, BILA JE 2 DANA, OTIŠLA JE KAMIONOM ZA SARAJEVO POŠTO JE BILA KORONA, NIKO NIJE MOGAO NIKUD JA SAM JE PREBACIVAO PREKO GRANICA SA KAMIONOM UZ MATERIJAL KOJI SAM UVOZIO! Nije se javila 1 mesec i vratila se trudna! Htela je da se čisti, TI SITO NISI DALA I MATER VAM I OD TOG DANA JE MOJ ŽIVOT PAKAO, KLO**RKE!!! 4 meseca vas nisam dirao ali vi SM**UŠE NE PRESTAJETE, NISTE BITNE SEBI KAMOLI SVETU, YOUTUBE PUN VAŠIH SNIMAKA O POKUŠAJU DA POSTANETE POZNATE! SVE 3 KORISTITE STANIJU OLOŠI RASPALI! VI STE RASPAD SISTEMA, GA*URE – napisao je Asmin u jednoj od objava.

Asmin je prilikom početka “Elite” dugo insinuirao da mala Nora zapravo nije njegovo dete, i tražio je test očinstva, za koji se na kraju nije ni pojavio.

Uzimajući u obzir to da je period korone bio kada je Aneli ostala u drugom stanju, po Durdžićevim navodima, pretpostavka je da je dete koje je Aneli želela da abortira upravo njihova ćerka.

Sita, kao i Anelina majka, povodom ovih tvrdnji nisu se do sada oglašavale.