Home Zanimljivosti ZOLA ODLUČIO DA IZ BEČA SVE ISPRIČA: Nakon ovih reči samom sebi...

ZOLA ODLUČIO DA IZ BEČA SVE ISPRIČA: Nakon ovih reči samom sebi je zagorčao život…

3303
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Nakon ovih reči samom sebi je zagorčao život…

Izgleda da ne mogu jedno bez drugog, sudeći po ovim rečima.

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola prekinuo je medijsku tišinu, te je na Instagram profilu objavio status koji je izazvao lavinu komentara.

Kako od Zoline diskvalifikacije svakodnevno imamo priliku da slušamo takmičare rijalitija Elita da komentarišu njegov odnos sa Kulićevom, pre nego što je svojevoljno odlučio da napusti imanje, on je odlučio da uputi jasnu poruku da se tek sprema da iznese kompletnu priču o situaciji i odnosu sa Miljanom.

Zola je svom zvaničnom profilu objavio fotografiju iz lifta, označio da se i dalje nalazi u Beču, gde je i otišao nakon diskvalifikacije, a o njenom statusu se već naširoko priča da je upućen baš porodici Kulić.

– Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, već onaj koji misli da je sve što pročita istina – napisao je Zola uz fotografiju koju je objavio iz Beča.

U pozadini je stavio pesmu Aleksandre Prijović “Prvi si počeo”, te je sasvim jasno da je aludirao na sve priče koje kruže o njemu.

Te priče su vrlo često servirane od rijaliti učesnika, na čelu sa njegovom bivšom devojkom Miljanom Kulić.

Možda je sada ovim potezom sebi zagorčao život?

– Nemoj da me čekaš, nema ništa od obećanja koje sam ti dala i o kom smo pričali. Bog me je pogledao, ti si otišao, sva sreća. Tako da je odlično što si otišao, sačuvao me je Bog od tvojih budalaština i gluposti koje bi pravio zarad novca, a mene pravio budalom. Tako da nemoj da me čekaš, ne intresuješ me više u životu, ne zanimaš me. Nemoj da pišeš Ani, ti mene ne zaslužuješ, ja zaslužujem mnogo bolje i to je to. One torte i bombone nisam prihvatila, slike ću baciti – obraćala se Miljana u kameru Zoli.