Home Zanimljivosti “KATASTROFA – VRAĆAM SE”: Izjava Dušice Jakovljević na susret sa Anom Ćurčič...

“KATASTROFA – VRAĆAM SE”: Izjava Dušice Jakovljević na susret sa Anom Ćurčič i Dejanom Dragojevićem… (VIDEO)

7490
0
Dusica Jakovljevic, Ana Curcic,
Dusica Jakovljevic, Ana Curcic,

Izjava Dušice Jakovljević na susret sa Anom Ćurčič i Dejanom Dragojevićem…

Pogledajte ceo snimak!

Voditeljka Dušica Jakovljević je u novembru prošle godine nakon deset godina rada na televiziji Pink dala otkaz, što je šokiralo čitavu javnost koja je od nje odmah tražila odgovore.

Jakovljevićeva je sačekala da se stvari slegnu, pa je progovorila o razlozima otkaza i ponudi koju je dobila na Hajp televiziji, koju je i prihvatila.

U poslednjih nekoliko dana Hajp je zaposlio i pobednika “Zadruge 5” Dejana Dragojevića, kao i drugoplasiranu učesnicu šeste sezone Anu Ćurčić. Budući da se Dušica sa oboje poznaje iz perioda kada je bila voditelj “Zadruge”, mnoge je zanimao njen komentar na to što su sada svo troje kolege.

Jakovljevićeva i Ćurčićeva su zajedno snimile video u kojem odgovaraju na pitanja znatiželjnih gledalaca, a jedno od pitanja koje su izdvojile je bilo upravo to, kakva je bila rekacija Dušice Jakovljević kada je saznala da na istu televiziju dolaze Ana i Dejan.

– Katastrofa! – odmah je izletelo Dušica, pa je usledio smeh, a potom se ubacila i Ana.

– Da, kao užas, vraćam se (na “Pink” prim. aut.) – rekla je Ana isto kroz smeh, a onda su se uozbiljile.

– Šalim se ljudi, meni je toliko drago što su oni došli. Prvo, da se razumemo, ja sam neko ko će svakome poželeti dobrodošlicu i jako sam se obradovala jer su to dve potpuno različite ličnosti, i dvoje ljudi sa karakterom – objasnila je Dušica naglasivši da je gore pomenuta reakcija bila čista šala.

Detaljnije možete pogledati na snimku ispod: