Home Zanimljivosti NI NE SLUTI ŠTA JE ČEKA: Ana Ćurčić se javno obratila Anđeli...

NI NE SLUTI ŠTA JE ČEKA: Ana Ćurčić se javno obratila Anđeli Đuričić – Ove reči će dugo odzvanjati…

556
0
Ana Curcic, Andela Duricic,
Ana Curcic, Andela Duricic,

Ove reči će dugo odzvanjati…

Ana Ćurčić postala je poznata učešćem u “Zadruzi”, a sada je rešila da se oproba u sferi medija, čime je kako kaže jako zadovoljna.

Ana Ćurčić odgovarala je na pitanja svojih pratilaca sa Instagrama i tom prilikom podelila šta misli o pojedinim temama.

Ona se tom prilikom osvrnula na svoje rijaliti učešće, izdaju bliskih prijatelja, tome kako se snašla u novom radnom okruženju i mnogim drugim aktuelnim pitanjima koja zanimaju njenu podršku.

Osim toga, ona je po prvi put otkrila u kakvim je odnosima sa Anđelom Đurčić, kao i da li postoji mogućnost da se njih dve zbliže i postanu drugarice. S obzirom da su sada i koleginice, neminovno je da će morati da sarađuju i budu u međusobnom kontaktu kako posao ne bi trpeo.

Jedno od pitanja nenih pratilaca bilo je da li je moguće prijateljstvo između nje i Anđele Đuričić.

– Mislim da ne postoji ta mogućnost ikada ni u jednom narednom životu. Kolegijalnost i profesionalnost da, prijateljstvo ne bi bilo prirodno, a što se tiče posla tu nemam problem – bila je kratka Ana.

Podsetimo, Ana je u januaru prošle godine ušla u rijaliti “Zadruga” u kom ju je tadašnji partner prevario sa Anđelom Đuričić. Njihov odnos je unutra bio buran, a neretko je bila na meti osuda ukućana da je ostala nedorečena po pitanju nekih stvari. Ona je Slavnića tužila za na**lje, a njih dvoje će se ubrzo naći na sudu oči u oči.

– Nakon izlaska iz rijaliti programa, posvetio sam se isključivo svom životu. Nisam se oglašavao do danas, ali je došlo vreme da i ja progovorim. Dakle, sve priče i insinuacije dotične gospođe, a tiču se teme na**lja i još mnogo toga, koje je iznosila od 27.01.2023, pa sve do danas su jedna velika i notorna laž. Iskreno sam se nadao da će se i ona usmeriti ka sebi i svom životu, ali izgleda da ipak ne može bez mene. Ovim putem želim da kažem jasno i glasno dosta je bilo. Moji advokati će se pozabaviti time. Stop lažnim žrtvama na**lja – napisao je Zvezdan putem svog Instagram profila.