Home Zanimljivosti MILJANU KULIĆ NE MOGU DA PRONAĐU: Odluka koja će ih dotući –...

MILJANU KULIĆ NE MOGU DA PRONAĐU: Odluka koja će ih dotući – U priču umešan i Lazar Čolić Zola…

9845
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

U priču umešan i Lazar Čolić Zola…

Izgleda da je Miljana u njega zaljubljena do ušiju.

Diskvalifikovana učesnica Elite Miljana Kulić otišla je u Niš nakon što je napustila Belu kuću.

Kako je Republika već pisala, problemi u Nišu ne prestaju!

Kako smo saznali, ona se konstantno svađa sa majkom Marijom zbog toga što hoće da obnovi vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je nagovara da iznajme stan i počnu da žive zajedno.

– Miljana je sve vreme bila sa sinom Željkom i porodicom u Nišu, ali je sve vreme bila u svađi sa majkom Marijom. Ona Miljanu ne može da ubedi da treba da se skloni od Zole. Pokušava da joj objasni da je on koristi samo zbog novca i da je ne voli, zbog toga je pod stresom cela porodica – priča za medije izvor blizak Kulićima i dalje otkriva:

– Miljana je rekla svojima da hoće da živi sa Zolom. Otkrila je da je tera da iznajme stan prvo u Beogradu, dok se ne snađu i ne vide kad će da idu zemlje, pa je Marija tu doživela nervni slom. Najgore je što ona uopšte ne vidi koliko se njeni kod kuće brinu. Uvek radi kako misli da treba, a majka je ubeđuje da je odvaja od sina – kaže izvor.

Inače, Marija Kulić je kivna na ćerku do te mere da je danima pod lekovima da bi mogla da izdrži sve što joj je priredila posle diskvalifikacije iz Elite.

– Marija je van sebe otkako je Miljana izbačena. Videla je još pre incidenta da je ona van sebe i da je samo pitanje vremena kad će nekoga da udari. Komšije dolaze svaki dan u kuću i ona im se tako jada. Stalno priča: “Miljana će da me otera u grob! Ne znam više kako da joj pomognem! Otišla je kod Zole, a svi znamo kakvi su u kombinaciji. To je strašno! Opet će da je navuče na ko zna šta! Pitanje je vremena kada će da se spetljaju i da ponovo krenu da se kockaju! Oni su najgori u kombinaciji, to su propalice – pričala je Marija jer Miljana planira da pobegne od kuće, kaže upućen izvor.