Home Zanimljivosti VEČERAS NOVA IZMENA: Oglasio se Milan Milošević – Potvrdio odluku produkcije…

VEČERAS NOVA IZMENA: Oglasio se Milan Milošević – Potvrdio odluku produkcije…

2976
0
Milan Milosevic, Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,
Milan Milosevic, Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,

Potvrdio odluku produkcije…

Ovo će biti uzbudljivo veče.

Kao i svakog četvrtka, učesnike “Elite” čeka emisija “Gledanje snimaka”, koja je mnogim gledaocima omiljena, baš zbog reakcija ukućana.

To je vreme kad se učesnici rijalitija suoče sa onim što su pričali i radili po ćoškovima, misleći i nadajući se da kamere to neće zabaležeti, iako znaju da su pod budnim okom istih 24 sata, sedam dana nedeljno.

Večeras će mnoge tajne ukućana izaći na videlo, a voditeljka će propitati učesnike i time ih potpuno raskrinkati.

Zasigurno fanove rijalitija čeka uzbudljivo veče, koje se ne propušta, a Veliki šef i večeras ima keca u rukavu.

Mnoge teme napravile su pometnju u Beloj kući i izazvale su broje sukobe, o kojima se danima pričalo, pogotovo tokom emisija “Pitanja gledalaca”.

Pinkova produkcija sigurno je spremila ozbiljan materijal za večeras, a takmičarima neće biti ni najmanje lako da odgovore na sva pitanja voditelja Milana Miloševića, kad se budu suočili sa stvarima koje su slagali, prećutali ili želeli da zataškaju.

Inače, četvrtkom na imanje uglavnom ulazi Ivana Šopić, ali je voditelj Milan Milošević na svom Instagram profilu najavio da će večeras među takmičarima biti on, što je produkcija, logično i aminovala.

Instagram,
Instagram,

Kroz sezone ova emisija važi za jednu od kojih se takmičari najviše plaše, jer ipak kad im se na malim ekranima emituje video snimak ne mogu da pobegnu od istine, niti slažu cimere i milionski auditorijum.

Šta li je produkacija spremila za večeras i da li će to promeniti tok rijalitija, ostaje da pratimo tokom noći i vidimo kako će se takmičari ponašati i reagovati na sve što bude emitovano.