Home Zanimljivosti UNIŠTAVA IMOVINU U ELITI: Anđelo Ranković pomahnitao zbog Anite – Loomi sve...

UNIŠTAVA IMOVINU U ELITI: Anđelo Ranković pomahnitao zbog Anite – Loomi sve po Beloj kući… (VIDEO)

254
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

Loomi sve po Beloj kući…

Rankovića je jedva uspelo da zauzda obezbeđenje koje je odmah intervenisalo u Beloj kući kako bi se situacija smirila.

Iznenada je došlo do žestokog sukoba jer se povela priča da li je Jovani Tomić Matoroj njena bivša supruga, sa kojom je zakonski i dalje u braku, Anita Stanojlović, prišla i izjavila saučešće.

Anita je tvrdila da jeste i kroz suze pokušavala da dobije potvrdu od Matore, međutim, pravi haos je nastao između njenog dečka Anđela Rankovića i Danijela Dujkovića Munjeza, koji je tvrdio da je Anita prišla Matoroj tek dva dana kasnije i da je rekla da je “boli k*rac”.

Na ove reči Anđelo je oštro reagovao, a čak je i nasrnuo na Munjeza, a potom i na Borislava Terzića Terzu koji se umešao u čitav sukob.

Anđelo je bio izrevoltiran što je njegova izabranica napadnuta te je dobio izliv besa i počeo da lomi inventar u Beloj kući.

Prvo je dohvatio crnu kutiju koja je stajala na stolu koju je bacio, a ona se rasula na sitne komade po dnevnoj sobi.

U tom trenutku ušlo je i obezbeđenje koje je pokušavalo da obuzda razjarenog Rankovića, dok su ostali ukućani takođe pokušavali da smire situaciju ne bi li Anđelo barem na tren spustio loptu.

Po svemu sudeći, on ne može da podnese bilo kakvu kritiku na račun Stanojlovićeve, a rat između njega i Matore nikako se ne stišava otkako je on došao na imanje.

Detaljnije pogledajte u nastavku: