Home Zanimljivosti VRATILA SE U ŠIMANOVCE: Nakon diskvalifikacije i smucanja po benzinskoj pumpi –...

VRATILA SE U ŠIMANOVCE: Nakon diskvalifikacije i smucanja po benzinskoj pumpi – Miljana sprovedena natrag… (VIDEO)

985
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Miljana sprovedena natrag…

Ovome se niko nije nadao!

Miljana Kulić hitno je diskvalifikovana iz rijalitija “Elita”, nakon što je nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu, ali je, međutim, vrlo brzo vraćena na imanje, saznaju domaći mediji. Međutim, sa posebnim razlogom.

Naime, Miljana je uslikana u Šimanovcima ispred kapije studija televizije Pink.

Kontroverzna Nišlijka je najpre vreme nakon diskvalifikacije provela na obližnjoj pumpi, a zatim je u pratnji obezbeđenje sprovelo nazad, verovatno samo kako bi uzela lične stvari.

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica “Elite”, Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog na**lničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku, na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće

Inače, na adresu Bele kuće stiglo je pismo Velikog šefa u kojem je naglašeno da će Miljana morati da plati nikad veću kaznu 100.000 evra!

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić hitno diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Televizija Pink će potražiti sto hiljada evra u skladu sa ugovorom koji je potpisala. Pozdrav, Veliki šef – pročitala je Marija Malivuk, kao ovonedeljni vođa.

Pogledajte prilog: