Home Zanimljivosti EVO ŠTA JE PRETHODILO JANJUŠEVOM POMRAČENJU: Našao kod Aneli njegove poruke –...

EVO ŠTA JE PRETHODILO JANJUŠEVOM POMRAČENJU: Našao kod Aneli njegove poruke – Uništilo ga… (VIDEO)

756
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Uništilo ga…

Marko Janjušević Janjuš pročitao je pisma koja je Aneli dobila kao podršku u rijalitiju.

U toku je bio porodični sastanak, tokom kog je došlo do verbalnog sukoba između Maje Marinković, Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Poznato je da već nedeljama unazad Maja i Aneli imaju vrlo turublentnu relaciju, a sada je Ahmićeva odlučila da protiv Maje podnese tužbu, te se sestri Siti direktno obratila u kameru.

Ono što je Aneli iznerviralo jeste to što je Maja udarala u najbolniju tačku, te je ona odlučila da podnese tužbu.

Takmičari su birali najdostojanstveniju osobu među njima, a sada je situacija izmakla kontroli.

Kako je Janjuš napravio totalni haos u Beloj kući, što je mnoge iznenadilo, poteglo se pitanje šta je prouzrokovalo ovakvo Janjuševo ponašanje, a onda je osvnuo snimak, na kom Janjuš lista Aneline čestitka, a među istima se nalazila čestitka čuvenog Alena, kome je Aneli poručila da je čeka nakon rijalitija.

Janjušević je krenuo da čita njegovu čestitku, što ga je dodatno isprovociralo, a čini se da sve manje veruje Ahmićevoj, iako joj je pružio još jednu šansu i pristao na pomirenje.

Aneli ga je ubeđivala da je sve prijateljski i da nema potrebe za panikom, ali, po svemu sudeći, Janjušu nešto i dalje ne da mira.

Podsećanja radi, tokom emisije “Pitanja novinara” došlo je do žestoke rasprave između Marka Janjuševića Janjuša, Maje Marinković i Anele Ahmić.

Rasprava je kulminirala kada je Aneli optužila Janjuša da je vikao na nju i vređao je, dok je bivši košarkaš tvrdio da mu je Ahmićeva bila na “svakom koraku”.

U nastavku emisije, Janjušu je pozlilo usred rasprave, što je dovelo do toga da ga izvedu napolje kako bi mu izmerili pritisak i pružili pomoć, a kasnije je završio i u bolnici.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!