Home Zanimljivosti MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ KONAČNO POKAZAO PRAVO LICE: Aneli Ahmić razočarana – Prevario...

MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ KONAČNO POKAZAO PRAVO LICE: Aneli Ahmić razočarana – Prevario i nju i narod… (VIDEO)

1193
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Prevario i nju i narod…

Jedino je Marinkovićeva presrećna jer je uspela oboje da dovede do tačke pucanja. Trougao između Marka Janjuševića Janjuša, Maje Marinković i Aneli Ahmić se ne stišava.

Maja je odlučila da se jedina suprotstavi Aneli i njenom odnosu sa bivšim košarkašem. Iako se dosta spekuliše razlog netrepeljivosti Takijeve ćerke prema bosanskoj starleti, mnogi misle da je reč o osećanjima koja ona i dalje gaji prema bivšem partneru.

Maja je tokom emisije, tokom koje se birao najdostojanstveniji takmičar, žestoko napala Aneli.

Janjuš je pokušao da smiri situaciju te je pozvao Maju za ugaonu garnituru kako bi njih troje samostalno popričali. Ipak, to se i nije ispostavilo kao dobra ideja.

– Sedi malo, odmori, šta ćeš da popiješ – pitao je Janjuš šaleći se.

– Hoću, viski. Sipaj, viski preko malo leda, hajde, ljuljaj, ljuljaj tako treba – pristala je Maja na igru i zapevala Cecin hit.

Aneli je krenula da dodiruje Maju po licu što je izazvalo veliki bes kod Janjuša.

– Nemoj da je dodiruješ! Da li si ti normalna? – vikao je Janjuš koji je zgrabio svoju devojku Aneli i počeo žestoko da je drmusa.

Maji je sve to bilo zabavno.

– Alo, h**oina, nemoj da me diraš, rekao ti je gazda. Debela, ne dodiruj me – cinično se smejala Maja i unosila u lice Aneli.

Ahmićeva, sa druge strane, nije mogla da veruje te je razočarana gledala u Janjuša jer je ovo bio prvi put da je košarkaš fizički napao.

Pošto je svaki vid fizičkog na**lja strogo zabranjen, očekivano da će produkcija, kako gledaoci spekulišu, da udari Janjuša po džepu zbog ovakvog sramnog ponašanja prema svojoj devojci.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!