Home Zanimljivosti PANDORINA KUTIJA SE OTVORILA: Dejanu Dragojeviću prekipelo pa rešio da udari na...

PANDORINA KUTIJA SE OTVORILA: Dejanu Dragojeviću prekipelo pa rešio da udari na Dalilu – Obelodanio celu istinu o razvodu…

374
0
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,

Obelodanio celu istinu o razvodu…

Dugo je ćutao o svim detaljima rastanka sa sada već bivšom partnerkom Dalilom.

Pobednik rijalitija “Zadruga 5”, Dejan Dragojević nedavno je dobio poslovni angažman na jednoj domaćoj televiziji i postao voditelj, što ga je veoma obradovalo.

Međutim, došlo je vreme da stavi tačku na komentare i odgovori na brojna pitanja, koja su se ticala njegovog braka i razvoda od Dalile Dragojević.

Podsetimo, Dalila je u Zadrugu ušla zajedno sa Dejanom, tadašnjim suprugom, a ubrzo ga je prevarila i ostavila zbog Filipa Cara, sa kojim je započela vezu u rijalitiju.

Odmah po napuštanju Zadruge, Dalila i Dejan su se razveli, a ona je odlučila da zadrži njegovo prezime, što je Dejanu, kako i sam priznaje, veoma smetalo.

– Dalila je želela da zadrži moje prezime… Na početku sam se protivio i smetalo mi je, ali su mi kasnije objasnili da ona ima to pravo. Ja mogu da tražim da promeni, ali onda ona može ponovo da ga zatraži, tako je odlučila, sada me ne zanima – priznao je Dejan Dragojević u jednoj emisiji, a onda dodao:

– Ne mogu to sebi da oprostim, ali šta je tu je. Pet godina nisam imao kontakt ni sa mamom, ni sa Davidom, ni sa sestrom i bakom. Čuo sam se samo sa tatom i bakom sa tatine strane, a bilo mi je teško. Posebno kada su praznici. Sad tek vidim da je mama za sve bila u pravu kad je Dalila u pitanju, ali dobro. Zamisli da smo izgradili kuću na mom placu, pa sad da se delimo, dobro je ispalo – započeo je Dejan svoju ispovest, pa nastavio:

– Hvala Bogu da nismo dobili dete… Mi smo sada razvedeni, ona je htela da zadrži moje prezime, ima pravo na to, ali dobro, udaće se valjda, pa se više tako neće prezivati – rekao je Dejan kroz smeh.

Da li će se Dalila oglasiti po ovom pitanju, ostaje da ispratimo.