Home Zanimljivosti ANĐELO PRIZNAO DA SE POIGRAO SA ANITOM: “Proučio sam je – Znam...

ANĐELO PRIZNAO DA SE POIGRAO SA ANITOM: “Proučio sam je – Znam kad šta smera i planira…” (VIDEO)

245
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

“Znam kad šta smera i planira…”

Nedavno im je bila mesečnica veze, ali oni ne razgovaraju.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su i dalje u žiži interesovanja zbog svoje veze započete u “Eliti”, koju su inače sada i raskinuli. Anđelo je čak tada poručio Aniti da se vrati svojoj i dalje zakonitoj supruzi Jovani Tomić Matoroj.

U razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, Anđelo je priznao da se malo poigrao sa Anitom i stavio je na test, kako bi konačno saznao na čemu je, s obzirom da nema poverenja u nju ni dan danas:

– Danas je mesečnica Aniti i tebi, a vas dvoje ne pričate, zbog čega? – upitao je Darko.

– Tako je. Mlada je jako, mora da zna šta je strpljenje. Prgava je, misli da može da prskosi svima i svemu, ali to ne sme da radi. Pravi probleme bez problema. Lepo nam je, imamo probleme sa pojedinim učesnicima, ja je branim, tu sam za nju, a ona negde uvek traži problem. Mora da zna i kada da se svađa, ne može da pravi problem bez problema. Napravila je problem jer se Milena meni obratila da mi vrati kremu, što je Anitu iznerviralo. Bez potrebe je reagovala tako. Ja bih voleo da Anita ne dopušta da psovkama uzvraća ljudima na provokacije. Ona mora da skapira neke stvari. Neću sad da joj priđem, jer će se navići na to da mi uvek brzo sve rešimo. Ona želi da napravi tenziju u vezi. Mi imamo ovde dosta problema sa pojedincima, nema potrebe da se svađamo i sa drugim ljudima – kazao je Anđelo.

– Kakva je sad situacija sa Matorom? – upitao je Darko.

– Matora je uverena da Anita i ja komentarišemo nju. Ona je ta koja Žani govori da treba da iznosi loše mišljenje o Aniti. Anita je dobila osudu za sve što je uradila, ako sad ide na bolje, što bi je neko opet osuđivao?! Proučio sam je, znam kad šta smera i planira – rekao je Anđelo.

Pogledajte prilog: