Home Zanimljivosti DEJAN DRAGOJEVIĆ DOBIO POZIV KOJI GA JE ŠOKIRAO: “Sa klinike mi stigla...

DEJAN DRAGOJEVIĆ DOBIO POZIV KOJI GA JE ŠOKIRAO: “Sa klinike mi stigla poruka o mojoj i Dalilinoj bebi…” (VIDEO)

1368
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

“Sa klinike mi stigla poruka o mojoj i Dalilinoj bebi…”

Dok su bili u braku pokušavali su da dobiju dete.

Dejan Dragojević već neko vreme uživa u ljubavi sa devojkom Jovanom Stojanović, ali javnost i dalje žarko želi da sluša o njegovom braku i periodu nakon razvoda od Dalile Dragojević.

Dejan je nedavno gostovao kod kolege sa Hajp televizije, Stefana Usiljanina, gde je u dugačkom intervjuu govorio o brojnim temama, pa tako i o Dalili, čije ime čak ne želi ni da izgovori.

Poznato je da su Dejan i Dalila bili u braku skoro pet godina, te da je zbog te ljubavi Dragojević okrenuo leđa svojoj porodici koja nije podržavala njihovu vezu.

Dejan ne krije koliko se kaje zbog svojih postupaka iz prošlosti, ali posebno ističe sreću koju oseća jer su mu majka Biljana i brat David oprostili sve što se dogodilo.

Dejan i Dalila su tokom braka pokušavali da dobiju dete, međutim u tome nisu uspeli, a kako Dragojević sada smatra, dobro je što nisu dobili zajedničko dete.

On je takođe objasnio da su išli na vantelesnu oplodnju, kao i da ga je klinika koja je čuvala njihove embrione nedavno kontaktirala.

– Ti i Dalila ste doživeli jednu tešku situaciju dok ste bili u braku, vi ste izgubili bebu, je l tako? – upitao je voditelj, međutim, Dejan je ovu priču odmah demantovao.

– Pa nismo izgubili bebu. Mi smo išli na proces vantelesne oplodnje, Beta HCG (hormon koji pokazuje začeće ploda, još se naziva i hormon trudnoće prim. aut.) je skočila, međutim kroz par dana je pala, tako da se plod nije zadržao. Zaledili smo nekoliko embriona, pa mi je stigla bila poruka pre nekoliko meseci da i ta klinika, u vezi embriona, da li će se koristiti ili ne, ja sam im poslao ma pržite to brenerom, znaš šta sam im sve napisao… Hvala bogu pa se nije desilo – poručio je Dejan.

Više pogledajte na snimku: