Home Zanimljivosti DETALJI MILJANINE TRUDNOĆE: Njen bivši dečko konačno progovorio o svemu…

DETALJI MILJANINE TRUDNOĆE: Njen bivši dečko konačno progovorio o svemu…

608
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Njen bivši dečko konačno progovorio o svemu…

Bivši elitar se dotakao najaktuelnije teme.

Bivši zadrugar Filip Car u svojoj emisiji na društvenoj mreži TikTok ugostio je Lazara Čolića Zolu koji je nedavno diskvalifikovan iz “Elite”.

Njih dvojica su razgovarali o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić, koja je vrlo brzo nakon njega takođe diskvalifikovana.

Zola nije želeo da govori o spekulacijama da je Miljana ostala trudna sa njim, iako je Car to pokušao da izvuče iz njega.

– Zola, nešto se šuškalo, a ja nisam pratio. Zadnji sam saznao da si diskvalifikovan. Da li je istina ono što se pričalo da je Miljana trudna? – upitao je Filip Car.

– Ja to ne bih komentarisao. Meni je besmisleno da pričam i to je nebulozno za komentarisanja. Neka mi se više skinu sa one stvari ljudi – rekao je Čolić.

Čolić je takođe morao da odgovori na Filipovo pitanje o favoritima o rijalitiju “Elita” i otkrije koga bi on voleo da vidi na tronu na samom kraju ove sezone.

– Da li imaš favorita u “Eliti”? – nastavio je Car.

– Ima dobrih momaka, dvojica koji su sa mnom stalno blejali Pablo i Šan. Sa njima sam stalno blejalo i oni su kul. Ostale ljude ne gledam, ne interesuju me i nemam favorita. Ja ne znam šta više može da se desi da me iznenadi, verovatno jer sam svašta doživeo. Jedino da čujem da sam se tamo pojavio i da sam sam sebe isekao, ništa me više ne privlači i nije mi zanimljivo – odgovorio je Zola.