Home Zanimljivosti POPULARNI PEVAČ SE OBRATIO MAJI: Kada je čula – Krenula da vrišti,...

POPULARNI PEVAČ SE OBRATIO MAJI: Kada je čula – Krenula da vrišti, skače, mlatara rukama…

468
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Krenula da vrišti, skače, mlatara rukama…

Poznatog pevača su mediji celog leta povezivali, a sada je rešio da joj se obrati.

U “Eliti” se odigrala još jedna žurka, a starleta Maja Marinković ponovo je digla veliku prašinu.

Naime, u trenutku kad je čula pesmu “Mercedes”, koju izvodi Dragomir Despić Desingerica, Maja je počela da se smeje i da igra. Ovo je izazvalo veliku pažnju, kako su ih tokom celog leta spajali.

Desingerica je video ovaj snimak, pa ga je podelio putem storija na društvenoj mreži Instagram, što je dodatno zaintrigiralo publiku popularnog rijalitija.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Maju i Desingericu su letos uhvatili na jednom bazenu u Crnoj Gori, nakon čega se povela priča o njihovoj aferi. Marinkovićeva je nekoliko puta dolazila na Desingericine nastupe, ali su oboje demantovali da se između njih dvoje nešto dešava.

Inače, Desingerica se kasnije oglasio, te najavio kada izlazi njegova nova pesma, koju publika sa nestrpljenjem iščekuje. On se oglasio iz kreveta, te priznao da je bolestan.

– Sad će, bajo, “Skakavacc” uskoro, nego sam bruda bolestan lik. I onda ne mogu da završim stvari, još jednu stvar, ali biće, bajo… Možda sutra ili prekosutra… Prekosutra… – poručio je Desingerica.

Kontroverzni reper je trebalo da se pojavi u emisiji “Amidži šou”, ali je voditelj Ognjen Amidžić otkrio da je sprečen zbog bolesti.

– Desingerica nažalost neće moći da dođe. Sprečen je, ima temperaturu 40. Nadam se da će biti bolje do naredne nedelje i da ćemo ga tada gledati u Amidžiju – rekao je Ognjen na samom početku emisije.