Home Zanimljivosti “MA NE ZANIMA ME TAJ KOCKAR”: Marija Kulić besna na Miljanu nakon...

“MA NE ZANIMA ME TAJ KOCKAR”: Marija Kulić besna na Miljanu nakon što je otišla kod Lazara Čolića Zole…

342
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Marija Kulić besna na Miljanu nakon što je otišla kod Lazara Čolića Zole…

Kako tvrde mediji, Miljana Kulić napravila je skandal na letu iz Niša za Beč.

Kao bomba odjeknula je vest, kako prenose domaći mediji, da se Miljana Kulić našla u avionu za Beč.

Kako tvrde mediji, Miljana Kulić napravila je skandal na letu iz Niša za Beč, kada je nakon sletanja u austrijsku prestonicu, ustala dok je avion još bio u pokretu do terminala.

– Marija je vidno besna, nekom komšijama se nije ni javila kad je prošla! Čuli smo samo da je jednoj drugarici rekla: “Ma ne zanima me taj kockar! Neka Miljana radi šta hoće, baš me briga! Taj ološ meni na oči ne sme da izađe – tvrdi izvor za domaće medije.

Podsetimo, Miljana je raskrinkala totalno Čolića, ona je na svom Instagram profilu podelila sve javno:

– Nije problem, ali neću da gubim vreme. Ljudi te manipulišu. I Marija i Siniša, ko god ti kaže da treba da uđeš u rijaliti za te pare… Ti si krv svoju ostavila tamo. Iznela si trudnoću tamo, provela pet godina tamo. Ne, može da se uđe, ali da se ulazi zajedno, da uđemo zajedno, sve na moje i tvoje ime. Pravimo svadbu ako hoćete. Ako nećete, ima ko će da plati ozbiljan keš za tu svadbu ovde u Beču. Da dođeš, da napravimo i živimo zajedno. Svakako ćemo da živimo zajedno ako se volimo – govori Zola na snimku.

– Ali tebi je bitno da tebi produkcija da 3.000 evra nedeljno. Pusti te priče. Ja više u tome neću da učestvujem i ne želim da gubim vreme. Pusti to. Imaš tamo da se sprdaš, boli te k*rac, ako ti je to smisao života, a ne da napraviš ozbiljne stvari, da započneš ozbiljan život sa osobom koju voliš najviše. Ali ne kontaš ti te stvari, priglupa si, mislim da si baš malo preglupa – dodala je Kulićeva.

Šta će se dalje dešaviti između pomenutih rijaliti učesnika ostaje nam da ispratimo…