Home Zanimljivosti NAKON OTKAZA ANĐELA ĐURIČIĆ SKLOPILA PAKT SA ALEKSANDROM NIKOLIĆ: Nećete verovati kakav...

NAKON OTKAZA ANĐELA ĐURIČIĆ SKLOPILA PAKT SA ALEKSANDROM NIKOLIĆ: Nećete verovati kakav dogovor je pao…

192
0
Aleksandra Nikolic, Andela Duricic,
Aleksandra Nikolic, Andela Duricic,

Nećete verovati kakav dogovor je pao…

One su zajedno bile na prenosu uživo na društvenoj mreži Tik Tok, pa su se prisetile svog učestvovanja u “Zadruzi 6”.

Bivše zadrugarke Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić na društvenoj mrežći TikTok organizovale su prenos uživo, kako bi se takmičale, zaradile novac, ali i razgovarale.

One su se prisetile pojedinih dešavanja tokom boravka u rijalitiju, a pobednica “Zadruge 6” je takođe pričala i o svom drugom stanju, ali bivšeg verenika Filipa Cara tad nije pominjala, iako je on otac njenog deteta.

– Da iskoristim ovaj Tik Tok koliko mogu, a posle u osmom mesecu ko zna da li ću moći. Kažu da je osmi mesec najteži – pričala je Aleks.

– Je l’ pušiš i dalje? – upitala je Anđela Đuričić.

– Ne, otkako sam saznala da sam trudna. Jedva čekam da se porodim da popijem energetsko piće, pojedem suši i zapalim cigaretu… Anđela je u Beogradu i mi ćemo ovih dana da se vidimo – govorila je pobednica “Zadruge 6”.

– Tako je, čim Aleks bude mogla – dodala je Đuričićeva.

– Htela sam sad nešto da kažem, ali ne mogu – smejala se Aleks.

Aleks se prisetila koliko je volela tokom boravka u šestoj sezoni “Zadruge” da provodi vreme sa Anđelom i da jedna sa drugom dele ljubavne jade.

– Ja se sećam kako smo gotivile da napravimo kaficu i sedemo da pričamo da li je moguće šta se dešava. Koliko god da je bilo ružnih situacija, nedeljom smo imale spa dan. Meni je najjače bilo kad se Anđela napila i od mene uzela cigaretu – prisećala se Aleksandra.

– Bilo je situacija, ne možemo da kažemo da nije. Da li se sećaš kad smo otvarale šampanjac? Meni su slali taj klip… Kad dobijemo tako nešto, nama je to kao kuću da smo dobili – smejala se Anđela.