Home Zanimljivosti “FUJ – REDOVNO JE DOLAZILA U NAŠU KUĆU”: Bilal više neće da...

“FUJ – REDOVNO JE DOLAZILA U NAŠU KUĆU”: Bilal više neće da ćuti – Razvezao jezik o Aneli Ahmić…

688
0
Aneli Ahmic, Bilal Brajlovic,
Aneli Ahmic, Bilal Brajlovic,

Razvezao jezik o Aneli Ahmić…

Brajlović je odlučio da progovori.

Jedna od najkontroverznijih učesnica Elite, Aneli Ahmić, tokom svoje rijaliti karijere izazivala je vrlo podeljene reakcije publike.

Ekipa “Blica” se uputila u njen rodni grad Sarajevo, a tom prilikom su popričali sa bivšim rijaliti učesnikom Bilalom Brajlovićem.

On je na samom početku razgovora za “Blic” otkrio zbog čega se povukao iz medija:

– Neki kažu da sam zabranjen, da me zato nema. Ja nemam vremena za sebe, a kamoli za druge. U Sarajevu sam, nemam devojku, prekinuli smo. Prevarila me je, meni je prevara i da je lajkovala nekome sliku. Taj neko je davno bio sa njom, ne mogu ja o tome. Odmah se unervozim. Nema šanse da se pomirimo – rekao je Bilal na samom početku razgovora za “Blic”.

Nakon Zadruge, Bilal zarađuje od TikToka

– Ti tamo imaš sedmično listu, i tačno znaš ko je koliko uzeo. Ja za jedan lajv uzmem 450 evra. Selim se iz Sarajeva krajem februara, idem za Dubai. Snimaću ja i tamo, u Sarajevo ću raditi na leto, idem sada u toplije krajeve. Dva druga će ići sa mnom, ne ulazim u rijaliti, idem tamo. Nema šanse da uđem, bilo je nekakvih dogovora. Prošloj sezoni sam dosta doprineo, ništa nisam uzeo, oni su mi dali 30.000 evra unapred. Na početku sam tražio 12.000 evra, posle 80.000 evra. Ja mislim da su trebali i više da mi daju. Sad sam izgubio dosta podrške zato što me nema – rekao je on.

Bivši rijaliti učesnik tvrdi da poznaje Aneli Ahmić o kojoj je sada i progovorio:

– Ona je bila najbolja prijateljica od mog druga, ona je bila redovan gost u našoj kući, apartmanu. Beži brate, to je bila katastrofa. Kada bih video Janjuša rekao bih mu: “Čoveče dragi”. Ljudi sve gledaju, svi vide kako se ona ponaša. Fuj. Ja sam bio dete kada sam je upoznao, tada kad sam video neke stvari, možda zbog toga danas nisam normalan. Nije moje da pričam. Njena mama sama kaže da se njena ćerka snimala, ne morate meni da verujete, možete njoj – kazao je Bilal.