Home Zanimljivosti PROŠLA TEROR: Sa knedlom u grlu progovorila o mračnim detaljima odnosa –...

PROŠLA TEROR: Sa knedlom u grlu progovorila o mračnim detaljima odnosa – “Trpela sam, uhvatila me za glavu…”

319
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

“Trpela sam, uhvatila me za glavu…”

Jovana i Anita su zakonski još uvek u braku!

U novoj emisiji ”Pitanja novinara”, Darko Tanasijević obavio je razgovor sa Jovanom Tomić Matorom, koji se ticao njenog odnosa sa Anitom Stanojlović.

Matora je iznela do sada nepoznate detalje njihovog odnosa:

– Ne boli me, to je istina. Imala je viši cilj, zbog toga je bila sa mnom. Nasamarila me je, to jedino može da me boli. Odradila me je pošteno, muški – odgovorila je Matora.

– Da li je istina da si je hvatala za glavu? O čemu je reč? – upitao je Darko.

– Ona je prva koja je mene uhvatila za glavu tokom svađe. Tokom svađe je to uradila, ako sme, neka prizna – kazala je Anita.

– Je l’ to neko nasilje? Trpela sam torture od nje, ljubomorne ispade i ostalo. Ona zna šta je meni uradila, pretila je, nema šta nije radila. Ispada, najgora, a to nisam. Mislim da Aniti popuptaju kočnice, ali pokalo, tek će popustiti – kazala je Matora.

– Da li te boli jer gledaoci misle da su Anitine promene na bolje uočljive jer je Anđelo uticao na to da se promeni? – upitao je Darko.

– Ona je kriva za svoje ponašanje, a ne ja. Nisam je ja terala da radi bilo šta. Ona se ponaša kako želi. Tako je radila ranije, tako radi i sad – kazala je Matora.